Strømmes øker engasjementet i Start

Start har signert en 3-års samarbeidsavtale med Strømmes som gjør dem til en av de største partnerne i Start

Annonse:

Strømmes har vært en fantastisk samarbeidspartner for Start i over 30 år og nå satser de tyngre enn noen gang og blir en ny Platinumpartner.

- Det er fantastiske nyheter at Strømmes velger en så stor avtale med klubben. De har vært med lenge, men ikke i nærheten av denne størrelsen, forteller Arne Simonsen, markedssjef i Start.

Strømmes kommer inn med logo på kampshortsen og de vil også pryde ryggen på vårt treningsantrekk.

- Strømmes har hatt en formidabel utvikling og det jobbes vanvittig godt i bedriften hver dag hele året, noe som gir utrolig god motivasjon for oss. De har også satset hardt innenfor bærekraft og miljø. Det betyr ekstra mye at produktene Strømmes leverer er noe de virkelig kan gå god for, og som er produsert på en miljøvennlig måte, sier Simonsen.

Strømmes skal i tillegg ha et tett samarbeid med Espen Børufsen som nå jobber 100 prosent som leder av samfunnsansvar i klubben.

- Vi gleder oss veldig til et sunt og tett samarbeid med Strømmes de neste årene, avslutter Simonsen.

start strømmes 2
Fra venstre: Karl Johan Bjerge og Merete E. Jøranson fra Strømmes viser frem treningsgenseren der Strømmes blir synlige på ryggen. Espen Børufsen ser frem til å samarbeid med Strømmes når det kommer til bærekraft og samfunnsengasjement.

Selskap i vekst

Strømmes har vokst de siste årene. Fra nyttår overtok de firmaet Aksess & Daylight, og de er nå ledende i Norge innen gaver og profileringsprodukter. Til sammen passerte Strømmes over 210 millioner i omsetning i 2020.

Uniform, samt hygiene og smittevernprodukter, er også viktige satsingsområder for Strømmes, som nå teller 50 ansatte.

- Vi er stolte av å fortsette, og øke vårt engasjement, i Start, og ser frem til å skape flere bærekraftige relasjoner og mange uforglemmelige øyeblikk sammen, sier Karl Johan Bjerge, administrerende direktør i Strømmes.

- Starts satsning på bærekraft og samfunnsansvar med Espen Børufsen i spissen, var avgjørende for vår største satsning noen gang i klubben. Vi i Strømmes setter vårt samfunnsansvar høyt både internt og eksternt, og derfor er dette samarbeidet ekstra gledelig for oss. Strømmes har i mange år hatt sterkt fokus og motivasjon for å jobbe med bærekraft, spesielt det siste året har vi jobbet konkret med FNs bærekraftsmål. I 2021 skal vi arbeide for å sertifisere oss etter veilederen for ISO 26000 (standarden for samfunnsansvar), sier Bjerge.

- Vi gleder oss til å engasjere oss enda mer i Start, samtidig som vi skal være en sparringspartners for Espen og Start i deres bærekraftsatsning.»

Start strømmes
Karl Johan Bjerge og Merete E. Jøranson fra Strømmes viser treningsantrekket der Strømmes vil være profilert på ryggen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: