Ny og viktig avtale med Mizuno

Vi er strålende fornøyd med å ha inngått en ny treårsavtale med Mizuno. Første ladning med sko er allerede på plass!

Annonse:

Nylig var det skoprøving for både spillere og andre ansatte i klubben. Mizuno har vært en viktig samarbeidspartner i flere år allerede, og nå fortsetter samarbeidet. 

Mizuno leverer både fotballsko, løpesko og fritidssko til spillere og støtteapparat.

- For oss er det en veldig viktig avtale. Spillerne er avhenig av godt skotøy og Mizuno leverer topp kvalitet. I tillegg kan vi i administrasjonen også gå godt skodd på jobb, sier Lars Andersen, salgssjef i Start.

- At Mizuno har tro på Start og tenker langsiktig er også noe vi setter stor pris på.

Frode Ø. Balchen, salg- og markedssjef i Mizuno Norden, gleder seg også over at de kan fortsette samarbeidet med Start.

- Vi er veldig glade og stolte av at det gode samarbeidet med Start fortsetter. Vi håper også at de gode skoene fra Mizuno vil bidra til at klubben igjen etablerer seg på øverste nivå i Norge, sier Balchen, som fikk se spillere frotse i sko da de var innom arenaen nylig. 

teste sko mizuno 2021
Amund Wichne, Jesper Daland og Henrik Robstad tester sko. De kommer godt med i sesongoppkjøringen der det både løpes og trenes hardt i styrkerommet på Sparebanken Sør Arena.

For mange var valget mellom sorte, hvite eller rød fotballsko det vanskeligste. Balchen er godt fornøyd med at stadig flere av Start-spillerne har oppdaget at Mizuno også leverer gode fotballsko.

- For Mizuno, som et multisport-konsern, er det veldig gledelig å se at så mange av spillerne ønsker våre fotballsko, i tillegg til joggeskoene. Vi tror selv vi har et uforløst potensiale i fotballkategorien, og med skinnsko av ypperste kvalitet tror vi spillerne vil bli veldig fornøyde, sier Balchen.

Du kan forøvrig vinne et par fotballsko fra Mizuno om du sjekker ut vår instagram-konto.

Annonse fra Obos-ligaen: