Best Event går «all inn» i Start

Best Event, sammen med Hotel Norge og Thon Hotel Parken, blir en viktig samarbeidspartner i årene fremover, til glede for publikum og samarbeidspartnere.

Annonse:

- Dette er en fantastisk solskinnsdag for Start. 2020 ble et vanvittig krevende år for mange bedrifter på Sørlandet og ikke minst for event- og hotellbransjen. Det at de nå satser så tungt i Start er både beundringsverdig og ekstremt kult, sier en veldig fornøyd markedssjef Arne Simonsen.

Best Event ble etablert i 2005 og har jobbet seg opp til å bli en av Sørlandets beste leverandør på arrangementer, både store og små. De kommer nå til å bistå Start med sin kompetanse og ekspertise de kommende fire årene.

- Vi som klubb er strålende fornøyd med dette samarbeidet, og vi er sikre på at dette kommer til å bidra til bedre arrangementer, både på kampdag og for partnernettverket vårt, sier Simonsen.

 

Vil skape gode øyeblikk

Eivind Lund, salgsjef i Best Event, ser frem til å samarbeid tett med Start i årene fremover.

- For oss i Best Event handler det om til enhver tid å involvere oss i de beste merkevarene på Sørlandet og i de markedene vi jobber i. Start er en utrolig spennende organisasjon med et fantastisk nettverk, utrolig mange dyktige mennesker og ikke minst er de en av Sørlandets sterkeste merkevarer. Vi mener at Start er et solid og godt utstillingsvindu for oss og har stor tro på at vi vil kunne trekke mange gode synergier ut fra et slikt samarbeid, sier Lund.

Simonsen er sikker på at Start og Best Event vil få til mye bra sammen i årene som kommer.

- Avtalen gjør at klubben nå sikrer seg solid arbeidskraft på og utenfor arenaen på kampdag, og i tillegg skal de bidra med kunnskap og erfaring på våre nettverkssamlinger. På kampdag vil Hotel Norge levere mat til restauranten og losjene, og samtidig hjelpe til på Karstens Plass med Fanzone eller andre aktiviteter, sier Simonsen.

Han forteller at samarbeidet også gir større muligheter når det gjelder å synliggjøre Start på Sørlandet.

- For klubben er det utrolig viktig å synliggjøre seg i bybildet og rundt om på Sørlandet. Når korona stilner er planen å være aktivt og synlig ute hos breddeklubber, skoler og gjennom aktiviteter i byen i forbindelse med kamp. Best Event vil kunne hjelpe oss med planlegging og gjennomføring med sin kompetanse, sier Simonsen.

Simonsen og Lund er enige har samme mål med samarbeidet, nemlig å skape gode arrangementer og opplevelser for folk på Sørlandet.

- Vi lever for å skape de gode øyeblikkene og hva er bedre enn å skape nye magiske opplevelser sammen med Start på Sparebanken Sør-Arena, sier Lund og smiler.

Annonse fra Obos-ligaen: