Start 2 mot Vindbjart

Stiller sterkt mot Pors

Det er spillefri i Eliteserien denne helga, men flere A-lagsspillere skal i aksjon for Start 2 på lørdag.

Annonse:

Start 2 spiller lørdag en viktig bortekamp i Norsk Tipping-ligaen mot Pors. Det står om å sikre plassen i divisjonen for 2019-sesongen. Etter seieren mot Vindbjart mandag klatret andrelaget over nedrykksstreken for første gang siden tidlig i vår.

For Kjetil Rekdal er det viktig å holde andrelaget på nivå fire. Så selv om førstelaget har fått fri denne helga, så vil noen av dem være med i kampen mot Pors lørdag.

- 3. divisjon betyr mye for rekrutteringsarbeidet vårt og derfor stiller vi sterkt i Porsgrunn, forteller Kjetil Rekdal foran kampen.

Per idag har Start 2 like mange poeng som telemarkingene, men er foran på bedre målforskjell. Ned til Sandefjord 2 på nedrykksplass er det to poeng.

- For å være sikker på å beholde plassen må vi vinne to av de tre siste kampene, sier Rekdal, som regner laget vil stille med et ganske likt mannskap som de gjorde mot Vindbjart tidligere i uka.

- Det blir en tøff kamp mot Pors, kanskje er uavgjort et bra resultat for oss, men helst bør vi vinne. Nå kommer vi fra fire strake seire og har klatret fra nedrykk til sikker plass, den posisjonen gjelder det å ta vare på, tilføyer Rekdal.

På torsdagens trening var det tre Start 2-spillere med på økta, Altin Ujkani, Sander Sjøkvist og Mathias Myhre Madsen.

- Da får de øve på dette nivået, og med spillere ute på landslagsoppdrag er det fint å få disse med på treningene, sier Rekdal.

Annonse fra Obos-ligaen: