Se høydepunktene fra Start 2- Vindbjart

Start 2 stakk av med alle tre poengene etter en innholdsrik kamp mot Vindbjart. Foto: Shayan Jalilian

Annonse:

Start 2 tok mandag kveld imot Vindbjart til lokaloppgjør på Sparebanken Sør Arena. Til tross for regn og surt vær var det mange publikummere som hadde tatt turen for å se denne kampen. Et Start 2-lag som trengte alle tre poengene, besto av flere A-lagsspillere, men til tross for det gikk ikke åpningen på kampen helt etter planen.

Se høydepunktene fra kampen her (saken fortsetter under videoen).


- Vi får en verst tenkelig start på kampen når vi slipper inn 0-1-scoringen på en dødball. Vi visste jo selvfølgelig at Vindbjart er et meget godt dødball-lag, så åpningen på kampen var ikke helt som vi hadde håpet på. Men vi fortsetter å jobbe på og klarer å spille oss inn i kampen. Vi forventet på forhånd at vi kom til å få en del rom utover i kampen, og vi snakket i garderoben om hvilket rom vi ønsket å angripe i, forteller Start 2-trener Alexander Øren.

Start 2 tok etterhvert mer over initiativet og utlikningen kom med Sander Emanuelsen etter drøye ti minutter.

Men så pirker Øyvind Gausdal inn Vindbjarts og sitt andre mål, også det etter en dødball. Men like før pause dukker Start 2-kaptein Mathias Madsen opp i boksen og smeller inn 2-2 på et flott skudd.

- I førsteomgangen synes jeg at vi rett og slett ikke forsvarer oss godt nok. Vi blir for seine i flere dueller og kommer ikke tett nok opp i motspillerne. Samtidig skal Vindbjart ha honnør for å gjøre mye bra. Scoringen til Mathias Madsen like før pause var enormt viktig for oss og ga oss en vitamininnsprøytning, mener Øren.

Andre omgang er langt mindre hektisk og innholdsrik, men drøye kvarteret før slutt får Start 2 straffespark. Det setter innbytter Aron Sigurdarson enkelt og greit i mål. I et desperat forsøk på utlikningen sender Vindbjart flere og flere mann opp i angrep, noe som gjør at Start 2-spillerne får masse rom å kontre i. Tre minutter før slutt skjer nettopp det, og Kasper Skaanes setter spikeren i kista og legger på til 4-2.

start 2 vindbjart shayan
Ibrahim Arafat Mensah gratulerer Aron Sigurdarson etter at islendingen har satt inn 3-2 på straffespark.

Dermed tok Start 2 tre enormt viktige poeng, og klatret samtidig opp på sikker plass på tabellen.

- Vi kunne ha scoret enda flere mål enn det vi gjør i kveld, men det viktigste er at vi tar alle tre poengene. Alt i alt en god fotballkamp fra vår side, og deilig at vi tar seieren, avslutter en fornøyd Øren.

Start 2 - Vindbjart 4-2

  • Sparebanken Sør Arena

  • Mål: Start 2: Sander Emanuelsen, Mathias Madsen, Aron Sigurdarson og Kasper Skaanes. Vindbjart: Øyvind Gausdal 2

  • Starts lag: Opdal (Hansen fra 45) Myhre, Twum, Robstad Emanuelsen (Sigurdarson fra 45), Hadzic, Madsen, Ujkani Trygvason (Sabaun Mir fra 90), Bringaker (Eftevaag fra 55), Arafat Mensah (Skaanes fra 83)

Annonse fra Obos-ligaen: