Snart siste seriekamp og premiere på vår revy "2x45"

På lørdag spiller vi, på Sparebanken Sør Arena, vår siste seriekamp for sesongen - før opprykkskvaliken - og halvannen time etter kampslutt er det premiere på revyforestillingen 2x45 i Teateret i Kongens Gate. Asko er kampens kampsponsor. (Foto: Svein Grundetjern).

Annonse:

Kjøp kampbilletter her
Kjøp revybilletter her

Kampen om tredjeplassen lever, og før siste serierunde ligger vi ett poeng bak KFUM på tredjeplassen som gir hjemmebanefordel og et hinder mindre i opprykkskvaliken.

Vår motstander i kampen som starter kl.: 15:00 på lørdag er Ranheim. Laget fra Trondheim ligger før runden på 7.plass og må vinne for å ha en sjans til å havne på kvalikplass.

Vi er allerede sikret 4. plass i årets OBOS-liga, men kan med et godt resultat mot Ranheim havne på 3.plass og gjøre veien mot opprykk litt kortere. Det som skal til for å havne på 3. plass er at vi gjør det bedre mot Ranheim enn det KFUM gjør borte mot Brann. Alle kampene i den siste OBOS-ligarunden spilles samtidig.

Vi håper på god kok på tribunen, noe det har vært gjennom hele sesongen. På lørdag kl. 15:00 trenger vi deres fulle støtte i jakten på den viktige 3. plassen. Det er en nemlig en betydelig forskjell på 3. plassen kontra 4. plassen, og viktigheten av kampen er høy.

Kjøp kampbilletter her

To scenarioer

Scenario ved 3. plass:

  • Havner vi på 3. plass spiller vi hjemmekamp mot et OBOS-ligalag 13. november.
  • Skulle vi vinne den møter vi Eliteserielag nr. 14 borte 16. november med returkamp hjemme 20. november.

Scenario ved 4. plass:

  • Havner vi på fjerdeplass får vi et ekstra hinder på veien. Da starter vi hjemme mot et OBOS-ligalag 8. november.
  • Vinner vi den spiller vi borte mot 3. plassen i OBOS-ligaen 13. november
  • Vinneren av den møter Eliteserielag nr. 14 borte 16. november med returkamp hjemme 20. november.

Praktisk informasjon:

For å minimere kø- og ventetiden i billettluken henstiller vi absolutt alle som har tenkt seg på kamp til å kjøpe billett på nett på forhånd. Dette gjelder også bortesupportere.

Syngeseksjonen på Felt T1 på Sparebanken Sør Arena har som kjent fått et nytt navn, Londsia, og er et felles samarbeid mellom ulike supportergrupperinger. Årets hjemmekamper har vært et godt eksempel på hvor god stemning som kan skapes med et felles supporterfelt. Stemningen som har blitt skapt har vært helt fantastisk, og er en viktig bidragsyter til at spillerne på banen skal hente ut de siste ekstra prosentene.

For at alle som ønsker å stå blant Londsia anbefaler vi derfor å kjøpe billett der på forhånd. Barn opp til 16 år kan kjøpe billett med fritt setevalg på Felt T1 for kr 90,-. For de under 20 år kan man kjøpe ungdomsbillett på T1, "Londsia Ung", for kr 100,- mens fra 21 år og oppover får billett for kr 150,- på T1 under billettkategorien "Londsia".

Revy etter kampslutt

Halvannen time etter kampslutt er det duket for premiere på Start-revyen "2x45" på Teateret i Kongens Gate. Det blir to forestillinger, den første 18:30, og den neste 21:00. Det er solgt over 500 billetter totalt, og det begynner å bli begrenset med plasser. Vi anbefaler å kjøpe billett så fort som mulig for å være sikker på at du får plass. Les mer om revyen her.

Kjøp kampbilletter her
Kjøp revybilletter her

    Annonse fra Obos-ligaen: