Bli med på vår revy: 2x45

Etter sesongslutt lørdag 29. oktober skal vi ha en revy på Teateret.

Annonse:

KJØP BILLETTER HER

2x45

En festforestilling fra gamle Stadion til Sparebanken Sør Arena

Teateret 29. 10 kl 18.30 og 21.00

2 x 45 er en forestilling der vi setter ord, toner og bilder på noe av det vi opplever, har opplevd og vil oppleve i livet med IK Start. Gode historier, våre egne sanger, men også noen helt nye tanker om veien videre.

Artister og medvirkende vil være spillere, ledere, supportere og artister med Start i hjertet.

Det er sikkert over 10 år siden som Asbjørn Arntsen, og flere av oss andre, nikket anerkjennende til overskriften, 2 x 45. I vinter utfordret endelig Terje Marcussen en komité på noe av det samme med Paul Richardsen, Tore Løvland, Ivar Kirkhus, André Vaaler og leder av komitéen Bjørn Ole Rasch. Denne komitéen har funnet et utgangspunkt, og vil trek- ke veksler på bidragsytere og artister. Nevnte Arntsen er allerede i gang med å skrive noe nytt, og et kobbel av bidrag- sytere har begynt å forberede seg på sitt.

Første omgang i 2 x 45 vil bli historisk mens andre omgang blir fremadrettet. Det vil bli rørende øyeblikk, lattermilde sekvenser og noen helt nye og mektige versjoner av Startsjelen og alt den inneholder. Vi håper at 2 x 45 vil få Startfamil- ien nærmere hverandre og at sangen fra Londsia vil runge i hele byen.

Så rett etter siste hjemmekamp vil Bjørn Ole Rasch og hans orkester sette an tonen, mens Tore og Paul vil stå ved scenekanten og sette an stemningen og et fullspekket program. Vi håper at 900 Startere og publikummere takker sin skaper for at de tidlig sikret seg billett.

Vi tror dette vil passe for alle som er glad i IK Start, og vi flørter med tanken om at dette blir en årlig forestilling.

Vi sees på Teateret.

KJØP BILLETT TIL 18:30 HER

KJØP BILLETT TIL 21:00 HER

Annonse fra Obos-ligaen: