Småsyk Jonatan med to mål mot FK Haugesund

Årets fjerde treningskamp ble også årets fjerde seier. Mye takket være Jonatan Braut Brunes sine to mål. Foto: Arkiv. Tor Erik Schrøder.

Annonse:

- Jeg føler meg ikke helt bra, har slitt litt med sykdom før kampen, men to mål er vel greit det?, sier Jonatan Braut Brunes til ikstart.no etter kampen.

Spissen begynte dagens kamp på benken etter at han har vært syk i oppladningen til kampen.

- Jeg var syk mandag, tirsdag og onsdag. Så fikk jeg trent torsdag og fredag. Du kan si jeg ikke er helt 100%, legger spissen til.

Jonatan ble byttet inn etter pausen og brukte kun to minutter på å sende oss i ledelsen. Etter et fint fremspill av Sanyang vendte han bort forsvareren og satt pallen i mål.

Etter 77 minutter var Jonatan frempå igjen. Innbytter Jon-Helge Tveita skjøt i tverrligger, men spissen fra Bryne var på returen og lirket inn 3-0-målet.

- Det første målet kommer etter et fint samspill med Alagie, og det andre kommer av at jeg er på rett plass på rett tid. Å være riktig posisjonert er noe jeg har jobbet mye med, sier vår nummer ni.

Du kan lese mer om kampen her.

Dette var lagets fjerde strake seier i treningskampene. Neste uke venter Skeid på hjemmebane, før cupkampen borte mot Sandnes 12. mars. Det er fortsatt mulig å melde seg på bussturen til Sandnes, eller visning av kampen på Stup på Hotel Norge.

Annonse fra Obos-ligaen: