Bli med oss til cupfesten i Sandnes

Alle som møter opp med billett på bortefeltet i Sandnes lørdag 12. mars vil i tillegg sikre seg forkjøpsrett på en eventuell cupfinale på Ullevaal.

Annonse:

12. mars nærmer seg med stormskritt. Det er under fire uker til åttendelsfinale i cupen mot Sandnes Ulf. Derfor ønsker vi å mobilisere og samle alle Start-fans på bortefeltet i Sandnes.

I den anledning setter vi opp busser som har avreise fra Sparebanken Sør Arena klokken 09:00 på kampdag.

Pris per person er kr 300,- og inkluderer buss til-og-fra Sandnes. Kampbillett må kjøpes direkte fra Sandnes. Disse kan kjøpes her.

NB: Det er Felt H og Felt I som er satt av til oss denne kampen. 

På bussturen vil det være 16-års aldersgrense (med tillatelse fra foresatte). Er du under 16 år kan du også være med, men da må du ha med en ledsager som er ansvarlig for deg. En ledsager kan være ansvarlig for en gruppe på flere ungdommer.
 

Informasjon:

Avreisetid:                  Lørdag 12. mars klokken 09:00

Avreisested:               Sparebanken Sør Arena

Pris:                             kr 300,- (betales i vipps)

Hva er inkludert?:     Bussbillett tur-retur Sandnes.
 

Påmelding og betaling:

For påmelding send e-post til: [email protected] med navn, alder og telefonnummer / e-postadresse til alle du melder på.

Betaling foregår i vipps. Vipps kr 300,- per person du melder på. Søk opp IK Start i vipps (102890) eller skriv inn 735687 så finner du hvor du skal betale.

Bekreftelse vil bli sendt ut når betaling og nødvendig informasjon er mottatt.

NB2: Alle som møter opp med gyldig billett på bortefeltet kan registrere seg på kampdag og få forkjøpsrett til en eventuell cupfinale den 30. april. Dette gjelder alle som kommer på kamp, uavhengig om man er med på bussturen eller ikke.

Annonse fra Obos-ligaen: