Skal slå tilbake mot Grorud på mandag

Første mulighet til å slå tilbake og rette opp litt av inntrykket fra søndag, er på mandag. Da kommer Grorud på besøk til runde 22 i OBOS-Ligaen.

Annonse:

KJØP BILELTTER HER

Mandag 29. august klokken 18:00 kommer tabelljumbo Grorud på besøk til Sparebanken Sør Arena. Hele gjengen verker etter å rette opp inntrykket fra sist kamp borte mot Stabæk.

Gjestene Grorud har hatt en veldig vanskelig sesong til nå, og har etter 21 serierunder kun 7 poeng og enda ikke vunnet en kamp. I forrige serierunde spilte de 1-1 hjemme mot Skeid.

Vi ligger på en 8. plass, fortsatt kun 2 poeng bak den viktige kvalikplassen. Etter søndagens tunge tap mot Stabæk, er det kun seier som er godt nok når Grorud er på besøk.

Kjøp billett på nett

For å minimere kø- og ventetiden i billettluken henstiller vi absolutt alle som har tenkt seg på kamp til å kjøpe billett på nett på forhånd. Dette gjelder også bortesupportere.

KJØP BILELTTER HER

Vil du stå på Londsia - kjøp billett på T1

Syngeseksjonen på Felt T1 på Sparebanken Sør Arena har som kjent fått et nytt navn, Londsia, og er et felles samarbeid mellom ulike supportergrupperinger.

Årets hjemmekamper har vært et godt eksempel på hvor god stemning som kan skapes med et felles supporterfelt. Stemningen som har blitt skapt har vært helt fantastisk, og er en viktig bidragsyter til at spillerne på banen skal hente ut de siste ekstra prosentene.

For at alle som ønsker å stå blant Londsia anbefaler vi derfor å kjøpe billett der på forhånd. Barn opp til 16 år kan kjøpe billett med fritt setevalg på Felt T1 for kr 90,-. For de under 20 år kan man kjøpe ungdomsbillett på T1, "Londsia Ung", for kr 100,- mens fra 21 år og oppover får billett for kr 150,- på T1 under billettkategorien "Londsia".

Etter kampen

Ringknuten åpnes opp for gjennomkjøring etter kampen for å gjøre trafikkavviklingen hjem fra kampen så lett som mulig.

KJØP BILELTTER HER

Annonse fra Obos-ligaen: