9 Martin Ramsland (Sander Svela fra 83),
10 Eman Markovic (Henrik Gjesdal fra 89), *21 Sander Hansen Sjøkvist (Cameron Cresswell fra 75)

Innbyttere:

26 Jasper Silva Torkildsen, 3 Vegard Amundsen Bergan, 18 Jon-Helge Ødegård Tveita, 20 Cameron Ian Cresswell, 24 Emir Derviskadic, 25 Henrik Solheim Gjesdal, 36 Sander Alvestad Svela, 58 Jesper Gregersen, 64 Levi Eftevaag.

2 min: Amund Wichne fortsetter storformen fra forrige kamp og varter opp med en flott redning etter et langskudd fra Ranheim.

6 min: Start får en sjanse etter et hjørnespark, men ballen havner litt for langt bak en offensiv Luc Mares.

7 min: Så får Eman Markovic en ny sjanse bare sekunder senere, men avslutningen fra innenfor 16-meteren blir for enkel for målvakten.

11 min: Start vinner ballen høyt og kommer med flere spillere, men ballen blir spilt for langt ut på venstresiden.

12 min: Langt innkast fra Basilio Ndong, men Ranheim-målvakt Magnus Lenes har kontroll. Blir liggende en liten stund, men er nå på beina igjen.

13 min: Eman kjemper seg frem langs venstresiden og får et hjørnespark. Hjørnesparket fra Valsvik blir livsfarlig, og Eirik Schulze er like ved å sette inn 1-0 til Start. Fin sjanse til hjemmelaget.

16 min: Schulze ser Ndong som er ledig inne foran mål, men avslutningen blir dessverre for dårlig.

18 min: En flott pasning fra Amund Wichne til Ndong på løp, men dessverre ble det avblåst for offside.

19 min: Så krasjer en Ranheim-spiller med betongmuren etter en løpeduell med Henrik Rostad og går ned for telling. Heldigvis kommer han seg på beina igjen.

22 min: Ranheim prøver seg på et brassespark inne i Starts 16-meter, men Wichne slår til hjørnespark.

24 min: Så misser Start i en hodeduell etter et hjørnespark, og Ranheim får avsluttet, men ballen går heldigvis utenfor mål.

27 min: Basilio ligger nede med skade.

29 min: Han er tilbake på beina, men avventer med å gå på banen.

30 min: Så holder det på å gå galt, etter at Robstad og Wichne feilberegner, men ballen går i stanga.

31 min: Basilio tilbake på banen!

33 min: Eman Markovic får gult kort etter en takling.

36 min: Sander Sjøkvist kommer til et innlegg, men ballen blokkeres ut til hjørnespark. Det ender nesten med Start-mål, etter at ballen stusses på nærmeste stolpe og er like ved å sprette inn på lengste.

39 min: En liten stopp i spillet, da en Ranheim-spiller ligger nede med skade. Basilio Ndong venter på å få tatt et innkast.

40 min: Tønnessen med en flott ball ut til en helt ledig Sjøkvist på høyrekanten. Han får god tid til å legge inn, men målvakten er først på innlegget, med en skliende Markovic bare cm unna.

41 min: Start tar ledelsen 1-0. Et flott mål. Eman Markovic henter ballen nede på dødlinjen, Kristoffer Tønnessen tar med seg ballen inn i feltet og ligger ut femogførr til Eirik Schulze. Pang 1-0 til Start.

45 min +: Ramsland nede for telling, men kommer seg raskt på beina igjen. Bare sekunder igjen nå.

Vi går til pause på stillingen 1-0 til Start.

45 min: Vi er i gang igjen.

47 min: Bare halvannet minutt ut i omgangen økte Start ledelsen, etter at Eman Markovic kriget inn 2-0 fra kloss hold – en knallstart på andreomgangen.

49 min: Gult kort til Starts Kristoffer Valsvik.

53 min: Ranheim reduserer til 2-1 på brassespark ved Elias Melkersen.

55 min: Gult kort til Basilio Ndong.

57 min: Dagens høyeste fra Eirik Schulze. Midtbanespilleren smeller til på volley og ballen går like høyt som stadiontaket, før den detter ned på tribunen.

63 min: Ranheim med mye ball, men foreløpig ikke noen store sjanser. Vi må inn igjen i kampen.

65 min: Så får Ranheim en ny sjanse fra kloss hold, men Wichne får slått til hjørnespark.

66 min: Hjørnesparket blir også farlig, og Ranheim får headet på lengste stolpe, men heldigvis går ballen utenfor mål.

67 min: Gult kort til Ranheims Markus Mehnert etter et takling på Eman Markovic.

72 min: Så sitter 3-1 for Start, og det er «superspiss» Peter Reinhardsen!

75 min: Start er klare for å gjøre bytter: Jon-Helge Tveita, Cameron Cresswell og Emir Derviskadic kommer inn for Ndong, Sjøkvist og Valsvik.

81 min: Ramsland kommer alene med målvakten, men sisteskansen kommer seirende ut av duellen.

85 min: Sander Alvestad Svela kommer inn til sin debut for Start. Ut går Martin Ramsland.

89 minutter: Ny Start-debutant. Henrik Gjesdal kommer inn for Eman Markovic.

90 min: Ranheim prøvde seg på en sluttspurt, men det ble aldri farlig, og Start vinner 3-1.