Rent bur for Wichne

Amund Wichne var en av flere helter da Start fikk en etterlengtet seier mot KFUM. - Gutta viser en enorm lagsinnsats.

Annonse:

"Amund i buret, lar seg ikke lure" ble det sunget på 70-tallet om daværende Start-keeper Roy Amundsen. I dag har vi en ny lur Amund i buret, som heller ikke lot seg lure. 

Kan du si noe om viktigheten av en slik seier for det begynte prosjektet sin del?

- Super viktig. Det har blitt noen nedturer, og de må man bare ta på strak arm. Ingenting er bedre enn en seier etter knallhard jobbing, sier Amund Wichne etter dagens opptur.

Da dommer Magnus Nicolai Koløy endelig blåste av kampen og det ble klart at Start tar med seg tre poeng hjem til Kristiansand, ble det også klart at  Amund Wichne markerte seg med sin første smultring for sesongen.

- Ja det var deilig. Det viktigste var tre poeng, men da har jeg gjort jobben min, sier Wichne ydmykt.  

Wichne forteller at det var en utrolig lettet stemning i garderoben etter kampen, og humøret var igjen på topp for våre gutter. Samtidig synes Wichne at gutta har vært flinke til å omstille mellom hver kamp og påpeker den mentale biten bak en tøff periode.

- Vi vet at vi jobber med de riktige tingene. Til tross for de siste resultatene har vi klart å plukke ut det positive i spillet vårt og dyrket det. Det ser man utspiller seg i dag, der gutta virkelig sto på. Gutta viser en enorm laginnsats, sier Wichne.

Laget er ikke helt ferdig i Oslo for denne gang. I morgen skal laget faktisk trene på Grorud, deretter er det hjem til det glade Sørlandet. 

Annonse fra Obos-ligaen: