- Prøver bare å hjelpe laget

Aron Sigurdarson satte inn mål nummer syv og åtte for sesongen, og noterte seg også for målgivende pasning nummer fire. Foto: NTB scanpix

Annonse:

Etter kampen mot Tromsdalen var islendingen naturligvis både letter og glad etter å ha skutt Start tilbake på vinnersporet.

- Det viktigste var å vinne. Jeg prøver bare å hjelpe laget så godt jeg kan. To mål og en målgivende, og tre poeng til oss. Det er perfekt, sier Sigurdarson.

Sigurdarson ga oss ledelsen i første omgang og han var nære ved å legge på til 0-2 senerei omgangen. Da Tromsdalen utliknet til 1-1 i andre omgang tok islendingen igjen ansvar.

Fra 18 meter banket han ballen helt oppe i lengste kryss, en skikkelig perlescoring!

Se målene her (artikkelen fortsetter under videovinduet).


- Det var viktig at de ikke fikk komme inn i kampen, at vi fikk 1-2 så tidlig, sier Sigurdarson, som mener det var en fortjent seier.

- Jeg synes vi kontrollerte kampen defensivt, de skapte ikke så mye. Vi fikk mange kontringer, var uheldige at vi ikke scoret mer. Jeg synes vi gjorde en voksen kamp, vi fulgte kamplanen og holdt tett bakover.

Spesielt viktig var det å få innkassert en ny trepoenger før sommerpausen etter to strake tap.

- Det var veldig viktig å få en seier nå. Vi gjorde det ikke noe bra de to siste, så det var en lettelse å vinne igjen. Nå kan vi ta ferie med en god følelse.

Sjekk ut Arons kuleste strandtriks, og bli med på sommerens store konkurranse.


Annonse fra Eliteserien: