OBOS-ligaen runde #7 // Skeid venter på Nordre Åsen

Blir det mer jubel når vi gjester Skeid på Nordre Åsen lørdag 13. mai? (Foto: Svein Grundetjern)

Annonse:

Lørdag klokken 15:00 sparkes OBOS-ligaen runde #7 i gang, når vi gjester Skeid på Nordre Åsen.

Vi reiser til Oslo med en god opplevelse mot Hødd friskt i minne. 4-2-seieren mot Hødd var vår andre for sesongen, og med den ligger vi på 5. plass med ni poeng på seks kamper.

Seieren sist har sådd optimisme blant fansen og selvtillit blant spillerne. Kampen mot Skeid blir viktig for å bygge videre på det positive inn mot resten av det hektiske kampprogrammet vi er inne i.

Skeid har på sine seks første kamper høstet inn seks poeng, og ligger på 10. plass. Sist kamp møtte de Fredrikstad FK på bortebane, som ble en kamp uten scoringer - til tross for store sjanser.

Det er kun ett lag som har scoret flere mål enn Oslo-klubben i årets OBOS-liga. Nemlig oss.VI har scoret 13 mål på de første seks kampene, Skeid har scoret 10.

Kok på bortetribunen?

Det er satt av 500 billetter på bortetribunen på Nordre Åsen, og over 100 er allerede revet vekk.

I tillegg til en stor flokk Start-fans på Østlandet har Londsia satt opp egen buss. Det forventes derfor at det blir mye gult og svart mot Skeid på lørdag.

Været som er meldt spiller også på lag. Over 20 grader i luften og en sol høyt på himmelen sørger for å gjøre forholdene så "Sørlandsk" som mulig.

Er du ikke på bortefeltet? Se kampen på TV2 Play eller Direktesport.

Lørdagens kamp sendes på både TV2 Play og direktesport.no, for de av dere som skal til Oslo, men fortsatt ønsker å se kampen.

Er du i Oslo og skal se kampen live, finner du billetter på Skeid sine sider. 500 billetter er reservert til bortesupportere på Nordre Åsen - og allerede er over 100 av dem revet bort.

Neste bortekamp.jpg
 

 

Annonse fra Obos-ligaen: