500 bortebilletter tilgjengelig mot Skeid

Bortekamp på Østlandet pleier å bety et godt besøkt bortefelt. Mot Skeid på Nordre Åsen på lørdag er det satt av 500 billetter til våre fans.

Annonse:

Kjøp billetter her

Selv om vi gleder oss veldig til folkefesten på 16. mai hjemme mot Sandnes Ulf, har vi først bortekampen mot Skeid på lørdag å glede oss til. Der kan det potensielt bli en folkefest på bortetribunen.

Lørdag 13. mai klokken 15:00 møter vi Skeid borte på Nordre Åsen. Bortekamper i Oslo-området og på Østlandet pleier å være godt besøkt av Start-fans, og mot Skeid er det god plass til oss.

På Nordre Åsen er det satt av 500 plasser fordelt på sitte- og ståplasser. Disse billettene selges KUN digitalt - så vi oppfordrer alle til å kjøpe billetter i god tid her.

Allerede nå er det solgt 80 billetter på bortefeltet, og det forventes at salget tar seg opp jo nærmere vi kommer kampdag. Vi er veldig takknemlige over at så mange kommer og støtter oss!

Inngang til bortefeltet er som i fjor, fra Muselunden på sørsiden av stadion. Det gikk veldig bra, og vi satt pris på stort besøk fra dere på kampen. Kart til inngangen som brukes finnes her.

Kjøp billetter her

Buss med Londsia

Klokken 08:30 lørdag formiddag reiser Londsia sin buss nordover mot Oslo. Det er fortsatt ledige plasser, og du kan lese mer om bussturen på Londsias facebooksider.

Neste bortekamp.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: