OBOS-ligaen runde 5 | Skal slå tilbake mot KFUM

Første sjanse til å slå tilbake etter tapet mot Raufoss kommer allerede i kveld når vi gjester KFUM i Oslo. (Foto: Helge N. Olsen)

Annonse:

Klokken 18:00 på KFUM-Arena på Ekeberg spiller vi i kveld årets tredje bortekamp i OBOS-ligaen.

Det er en heltent gjeng som har reist oppover fra sørlandet som kribler etter å rette opp inntrykket fra sist kamp. Vi står med 5 poeng på de fire første kampene, etter seier og tap hjemme, og to uavgjort borte. I dag går vi for årets første borteseier! 

Med i troppen som har reist nordover for årets første borteseier er nysigneringen Vajebah Sakor. Sakor ble klar for klubben i går og allerede i dag kan den 27 år gamle midtbanespilleren få sin debut i Start-drakt.

DSC_0069.jpg
Nysigneringen Vajebah Sakor kan få sin debut allerede i kveld.

Trøblete seriestart for KFUM

Hjemmelaget KFUM har hatt en svak start på sesongen, og venter fortsatt på årets første trepoenger. Oslo-klubben ligger nest sist på tabellen med to poeng på fire kamper.

De top poengene kom etter 1-1-kamper mot både Sogndal og Åsane, mens tapene kom mot Raufoss og serieleder Ranheim.

Er du ikke på bortefeltet? Se kampen på TV2 Play Direktesport.

Dagens kamp sendes på både TV2 Play og direktesport.no for de av dere som ikke har tatt turen til Oslo, men fortsatt ønsker å se kampen.

Er du i Oslo og skal se kampen live, finner du billetter på Kåffa sine sider. FELT C er reservert til bortesupportere på KFUM-Arena.

Bortekampdag.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: