Ny treårsavtale med Peter Løvaas

Peter Løvaas har signert for tre nye år med Start. Vi håper deres heisekraner kan være med å løfte oss opp i Eliteserien igjen!

Annonse:

- For oss i Peter Løvaas er det viktig å støtte opp lokalt, og vi tegner derfor en 3-årig samarbeidsavtale med Start.  Kristiansand trenger et lag i Eliteserien, og det er der Start hører hjemme! Det at det satses på unge, lokale spillere er veldig gøy og vi har tro på at vi er i Eliteserien igjen i 2022, sier Ragnad Suggelie fra Peter Løvaas.

Peter Løvaas har lang erfaring og ekspertise innen alle transportrelaterte fagområder. De tilbyr løsninger som dekker de fleste behov innen renovasjon, transport og krantjenester. Selskapet holder til i moderne lokaler i Sørlandsparken, og drifter i tillegg eget anlegg for mottak av næringsavfall. De siste 7-8  årene har selskapet opplevd kraftig vekst og en spennende utvikling, og de er i dag ett av Kristiansands største selskaper innen kranbil og avfallshåndtering.

- Vi er fornøyde med hvordan Start tilrettelegger for business to business, og vi ser potensial i å få mange nye kunder i Start-nettverket, sier Suggelia.

- Vi ser viktigheten av et lokalt nettverk, og Start har virkelig fått på plass et flott nettverk, legger han til.

Lars Andersen, salgsleder i Start, er godt fornøyd med dagens signering.

- Det er veldig gøy at Peter Løvaas ønsker å støtte oss videre. Det at de tegner en lang avtale viser at de har tro på det vi gjør. At de lykkes med nettverket vårt er veldig viktig, og vi håper det også kan inspirere andre til å bli med, sier han.

Ønsker du og din bedrift å bli med i Starts nettverk?

Sjekk ut hvilke muligheter du her her.

 

 

 


 

Annonse fra Obos-ligaen: