Henter offensiv midtbanemann

Matias Belli Moldskred (23) har skrevet under en treårsavtale med Start.

Annonse:

Belli Moldskred kommer i fra Raufoss, der kontrakten hans gikk ut ved nyttår.

- Jeg ser veldig frem til sesongen nå. Det er fint å få overgangen bekreftet og komme i gang, sier Belli Moldskred, som gjennomførte de siste formalitetene på Sparebanken Sør Arena i dag.

- Jeg gleder meg. Jeg forventer at vi tar steget opp igjen. Det er mitt mål med Start, sier han.

Se hele velkomstintervjuet med Matias Belli Moldskred her.


Målfarlig spiller

23-åringen ble født i Madrid, og bodde i Spania og Belgia frem til familien i 2005 flyttet til Norge. Navnet «Belli» har han fra sin mor, som kommer fra Nicaragua, men oppvokst i Italia.

Han spilte i Ullern, Asker og Bærum i ungdomstiden, før han spilte i 3.divisjon for Ready i 2017. Etter å ha scoret 12 mål på 27 kamper i 3. divisjon ble han plukket opp av Raufoss.

Han spilte 28 kamper og scoret ni mål i 2.divisjon i 2018, og bidro sterkt til at Raufoss rykket opp til OBOS-ligaen. Så ble det fem mål på 28 kamper i OBOS-ligaen i 2019 og fem mål på 30 kamper i fjor. Raufoss kom forøvrig på kvalikplass i OBOS-ligaen i fjor, men tapte mot Åsane.

- Matias er en spiller vi har fulgt over tid og som har tatt store steg de siste årene. Han er en offensiv og kreativ midtbanetype. I tillegg har han vist over flere år at han kan levere målpoeng. Vi tror han vil bli en veldig fin tilvekst i stallen vår, sier Atle Roar Håland, sportslig leder i Start.

- Han har hatt en litt lengre vei inn i toppfotballen enn en del andre, men har tatt steg for steg og nivå for nivå de siste årene. Vi har tro på at han kan ta ytterligere steg her hos oss, sier Håland.

Belli moldskred
Matias ønskes velkommen av Joey Hardarson (t.v.) og Atle Roar Håland.

Trener Joey Hardarson ser også frem til å få Belli Moldskred på treningsfeltet.

- Han kan tilføre laget mye. Han er målfarlig, har god løpskapasitet og godt driv med ball. En veldig spennende spiller som vi håper å kunne utvikle videre, sier Hardarson.

Belli Moldskred og de andre spillerne møter til trening igjen mandag morgen. Første treningskamp spilles fredag 5. februar, mot Fløy.

Har du ikke sikret deg sesongkort ennå?

Vi trenger DEG på laget. Kjøp sesongkort her.

 

Annonse fra Obos-ligaen: