Mathias Grundetjern er klar for Start

21-år gamle Mathias Grundetjern har i dag signert for Start. Midtbanespilleren skal spille i gult og sort de neste tre årene.

- Det er deilig å få landet avtalen. Dette er et veldig stort øyeblikk for meg, sier Mathias til ikstart.no og fortsetter:

- Jeg ønsker å bidra med at Start tar nye steg og kommer opp og fram i norsk fotball. Jeg skal gjøre mitt aller ytterste for å bidra til at det skjer.

- Jeg skal gi 100% på hver trening, og hver kamp. Jeg vil gjøre alt for laget, uansett hvor trenerteamet ønsker å bruke meg, avslutter den anvendelige ny-signeringen. 

Grundetjern kommer fra Fløy, der han har spilt siden barndommen. I fjor scorte han 7 mål på 28 kamper for laget som spiller i PostNord-ligaen.

21-åringen har tidligere i vinter vært på prøvespill hos oss. På prøvespillet imponerte han veldig, og noterte seg for både mål og målgivende mot Egersund.

- Vi er veldig fornøyd med å få Mathias til oss. Han imponerte oss i fjor for Fløy, hvor man så potensialet som bor i han. Nå har han vært med oss i en uke, med trening og kamp, hvor vi fikk forsterket det gode inntrykket sier hovedtrener Tjelmeland og legger til:

- I tillegg fikk vi se at personligheten hans passer godt til den kulturen vi ønsker å skape i gruppen.

- Mathias har fått en god fotballutdannelse i Fløy og nå er det vår jobb å forvalte og videreutvikle de gode forutsetningene som ligger der, avslutter Tjelmeland.

Velkommen til oss, Mathias!

Annonse fra Obos-ligaen: