zi84krv24AM

Laget som skal plyndre Levermyr

Sindre Tjelmeland og co. gjør en endring på startelleveren fra sist kamp. Vajebah kommer rett inn på laget etter å ha sonet karantene i forrige kamp. (Foto: Tor Erik Schrøder / NTB)

Annonse:

Klokken 20:15 møter vi Jerv på Levermyr stadion i Grimstad. Startoppstillingen til derbyet er klar, og det gjøres en endring fra forrige kamp mot Fredrikstad FK.

Midtbanespilleren Vajebah Sakor er tilbake i startelleveren, etter at han måtte sone karantene mot FFK. Nå er han altså tilbake i startelleveren, og starter sentralt sammen med Emir Derviskadic. På kantene spiller Tom Strannegård og Mathias Grundetjern på hver sin side.

DSC_0003.jpg
Vajebah Sakor er igjen spilleklar, etter å ha sonet karantene i forrige kamp.

Bakover i banen er det ingen endringer fra sist, hvilket betyr at Jasper Silva Torkildsen starter i mål. I backfemmeren er det Sander Sjøkvist og Fabian Ness på hver sin benk, med Luc Mares, Vito Wormgoor og Bjarni Mark Duffield som stoppertrio.

På topp starter Alagie Sanyang, som før denne kampen har blitt kalt inn i kapteinsteamet til A-laget.

På benken sitter ni spillere klare til å bidra. Både Kalle Wallius og Agon Sadiku er tilbake fra landslagsoppdrag med Finland U21, og er klare til å bidra hvis de skulle bli byttet inn. En annen som kan bli byttet inn er Deni Dashaev. Venstrebacken ble tidligere denne uken hentet tilbake fra  utlånet i Fløy, der han spilte fire kamper som alle endte i seier.

DSC_0019.jpg
Deni Dashaev er tilbake i troppen etter å ha tilbragt noen uker på lån i Fløy.

Vårt lag:

#1 Jasper Silva Torkildsen

#21 Sander Sjøkvist
#14 Luc Mares
#3 Vito Wormgoor
#2 Bjarni Mark Duffield
#30 Fabian Ness

#16 Tom Strannegård
#7 Emir Derviskadic
#4 Vajebah Sakor
#8 Mathias Grundetjern

#10 Alagie Sanyang

Innbyttere: Jensen, Wallius, Vikstøl, Robstad, Dashaev, Gregersen, Osestad, Nkubiri, Sadiku.

Utilgjengelige spillere: Jon Helge Tveita, Eirik Schulze, Jack Lahne.

Lagoppstilling bortekamp.jpg
Annonse fra Obos-ligaen: