DSC_0027

Nytt tilskudd i kapteinsteamet

Alagie Sanyang (i midten) har blitt utnevnt til en del av IK Starts kapteinsteam.

Annonse:

- Jeg ble utrolig glad, stolt og takknemlig da jeg fikk beskjed om at jeg blir en del av kapteinsteamet, sier Alagie Sanyang, som i forrige uke fikk beskjed om at han var utnevnt.

Sindre Tjelmeland og resten av trenerteamet har utnevnt 27 åringen til blir en del av kapteinsteamet, som nå består av Vito Wormgoor, Henrik Robstad, Luc Mares og nevnte Sanyang.

- Det betyr mye, og er et bevis på det arbeidet jeg driver med er godt og at jeg har en positiv innstilling til det vi holder på med, sier Sanayng om hva nyheten betyr for han.

Spissen kom til IK Start fra KFUM i forkant av 2022-sesongen. Han har siden da spilt 41 tellende kamper for oss, og scoret 13 mål.

PChutwhJ0AY.jpg
Alagie Sanyang takker fansen etter 2-1-seieren mot Jerv i juni. (Foto: Tor Erik Schrøder / NTB)

I årets sesong har scoret 7 mål på 18 kamper, og vært en spiller som tilfører mye energi til gruppen. Selv i perioden etter sommerpausen da Sanyang gikk skadet, var han viktig for laget og bidro positivt til fellesskapet.

- Jeg bidrar med positiv innstilling, god rollemodell på både og utenfor banen. Og tar tak i ting når ting går imot både på og utenfor banen, forteller spissen.

Hovedtrener Sindre Tjelmeland er fornøyd med hva Sanyang har vist over tid, og mener spilleren har de rette verdiene for å bli utnevnt.

- Alagie har, over tid, vist at han står for de verdiene vi ønsker å ha vår kultur. Han har håndtert å sitte på benken, være skadet og trener dessuten med en tilstedeværelse hver dag som er svært god, sier vår hovedtrener om kapteinteamets nyeste tilskudd og fortsetter:

HNO_0686.jpg
Hovedtrener Sindre Tjelmeland hyller energien Alagie Sanyang tilfører resten av gruppen (Foto: Helge N. Olsen)

- I tillegg er Alagie en person som er både omsorgsfull og kravstor ovenfor sine lagkamerater i garderoben. Han energibunt, som prater mye, både på og utenfor banen, og han smitter energi over på resten av gruppen, avslutter Tjelmeland.

Annonse fra Obos-ligaen: