Blir assistent på A-laget: - Føles veldig bra

Etter å ha vært en del av det midlertidige trenerteamet til IK Starts A-lag i vinter er det nå klart at Simen Moe blir en del av trenerteamet til Azar Karadas på permanent basis.

Annonse:

Siden oppstarten av sesongoppkjøringen i midten av januar har tidligere Start 2/G19-trener Simen Moe vært en del av A-lagets midlertidige trenerteam - i påvente av ansettelsen av IK Starts nye hovedtrener.

Etter at klubben i forrige uke kunne presentere en ny hovedtrener, er det i dag klart at Moe blir en av Azar Karadas assistenter rundt A-laget. 

- Det føles veldig bra. Det blir spennende. Det var et bra år med Start 2 i fjor, og så har det vært veldig lærerikt å være med A-laget den siste tiden, sier klubbens nye assistenttrener.

Sammen med Jahn Robert "Mini" Holmgren har Simen Moe ledet A-laget gjennom perioden uten hovedtrener.

- Den perioden var veldig gøy og lærerikt. Man føler man har fått bidratt med mye og gitt spillerne så gode uker som mulig med alt som har skjedd. Samtidig har det vært krevende å lede både A-laget og Start 2-laget.

Nå ser den nye assistenten frem til det neste året sammen med Karadas og trenerteamet.

DSC_0079.jpg
Simen Moe blir assistenttrener i Azar Karadas sitt trenerteam.

- Jeg tror det kommer til å bli et veldig bra år sammen med Azar. Jeg kommer til å lære masse, og føler at jeg har mye å bidra med på feltet med spillerne og trenerteamet, forteller Moe.

Simen kom ble ansatt som Start 2-trener i forkant av fjorårets sesong, etter å ha blitt hentet fra Vålerenga sitt akademi. Gjennom sesongen ledet han Start 2 til fornyet kontrakt i 3. divisjon, og var en viktig del i utviklingen av klubbens unge talenter.

Ledet sin siste økt mandag

I ettermiddag informerte Simen spillerne i Start 2-gruppen, og han ledet sin siste økt med dem i Sørlandshallen. Det er per nå ikke klart hvem som tar over klubbens rekruttlag, men vi håper å kunne presentere en Start 2/G19-trener i løpet av kort tid.

Annonse fra Obos-ligaen: