Foto: Ole Endre Kallhovd

- Kan bli bedre

Kasper Skaanes og de andre spillerne sprudler etter den gode opplevelsen mot Strømmen søndag. Nå ser han frem til en tur til Vestlandet. Foto: Ole Endre Kallhovd

Annonse:

- Det var godt humør på trening idag og guttene trykker til. Nå ser vi bare frem mot Nest Sotra-kampen på søndag, sier Kasper Skaanes etter onsdagens trening.

Etter 4-0-seieren mot Strømmen har spillerne trent individuelt mandag og tirsdag. Onsdag startet forberedelsene til helgas kamp, og etter det venter 16.mai-oppgjøret mot Jerv.

Skaanes har scoret to mål til nå denne sesongen, og mot Strømmen var det han som serverte Tobias Christensen da han satte inn 1-0. Han har funnet seg godt til rette på høyrevingen etter en utfordrende debutsesong i Start-drakta.

- Synes det går bedre og bedre. Jeg får stadig bedre relasjoner med de rundt meg på høyresiden. Jeg håper og tror det fortsatt kan bli bedre, men det var bra i sist kamp, sier han.

Se hele intervjuet her (teksten fortsetter under videoen).


Nå venter en tøff bortekamp mot Nest Sotra, et lag som nok er revansjesugne etter at de følte seg snytt for minst ett poeng i helgas bortekamp mot Sandefjord.

- Det blir en tøff kamp på Ågotnes, på det som kanskje ikke verdens beste gressmatte. Så vi må brette opp ermene og ta krigen der. Så vet vi at vi kan spille fotball, og det må vi tørre selv om forholdene kanskje ikke er helt optimale.

- Du er vokst opp i Bergen, hvordan er ditt forhold til Sotra?

- Jeg kjenner ikke så mange der ute lenger. Jeg liker meg best på fastlandet, så vi får stikke en liten tur bort dit å hente tre poeng, og så får vi reise hjem igjen, sier Skaanes og smiler.

Annonse fra Obos-ligaen: