6B0BDC3B-23EE-4EF1-B7D6-DC52EC3D6D0C

KAMPDAG: START - BRYNE

Klokken 18:00 i kveld, mandag 8. august er det avspark mot Bryne på Sparebanken Sør Arena. Kampen marker et spesielt jubileum.

Annonse:

KJØP BILLETTER HER

I kveld kommer Bryne på besøk i en viktig kamp i årets OBOS-liga. Vi er på jakt etter tre poeng for å henge med i kvalikkampen, og samtidig håper vi å kunne gi dere vår andre hjemmeseier på rad.

Sola skinner og det er meldt opp mot 25 grader i dag, så vi anbefaler å ta med et par solbriller, smøre seg inn med solkrem og se kamp i solsteken på Sparebanken Sør Arena.

Stort jubileum

Kveldens motstander er Bryne, som er nokså spesielt med tanke på kampens store jubilant.

For 50 år siden debuterte en ung speaker på Kristiansand stadion, da Start spilte mot Bryne. Datoen var 6. august 1972. I dag, 50 år og to dager senere kommer igjen Bryne på besøk, og speakeren er den samme. Nemlig Per Svein Bostrøm.

Per Svein vil i dag motta en veldig fortjent hyllest for sine 50 år i speakerbua. Gå ikke glipp av hans jubileumskamp!

Kveldens kamp er også første mulighet til å se våre svenske nysigneringer Zakaria Sawo og Tom Strannegård i aksjon for første gang på hjemmebane.

Kjøp billett på nett

For å minimere kø- og ventetiden i billettluken henstiller vi absolutt alle som har tenkt seg på kamp til å kjøpe billett på nett på forhånd. Dette gjelder også bortesupportere.

Vil du stå på Londsia - kjøp billett på T1

Syngeseksjonen på Felt T1 på Sparebanken Sør Arena har som kjent fått et nytt navn, Londsia, og er et felles samarbeid mellom ulike supportergrupperinger.

Årets hjemmekamper har vært et godt eksempel på hvor god stemning som kan skapes med et felles supporterfelt. Stemningen som har blitt skapt har vært helt fantastisk, og er en viktig bidragsyter til at spillerne på banen skal hente ut de siste ekstra prosentene.

For at alle som ønsker å stå blant Londsia anbefaler vi derfor å kjøpe billett der på forhånd. Barn opp til 16 år kan kjøpe billett med fritt setevalg på Felt T1 for kr 90,-. For de under 20 år kan man kjøpe ungdomsbillett på T1, "Londsia Ung", for kr 100,- mens fra 21 år og oppover får billett for kr 150,- på T1 under billettkategorien "Londsia".

Etter kampen

Ringknuten åpnes opp for gjennomkjøring etter kampen for å gjøre trafikkavviklingen hjem fra kampen så lett som mulig.

KJØP BILLETTER HER

Annonse fra Obos-ligaen: