- Ingrediensene er der

Mark Dempsey var fornøyd med mye av det han så i kampen mot Vålerenga. (Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix)

Annonse:

Mark Dempsey fikk se laget sitt ta ledelsen, for deretter å slippe inn to mål etter to returer. Likevel var han ganske godt fornøyd etter generalprøven mot Vålerenga.

Se høydepunktene fra kampen her (artikkelen fortsetter under videoen).


- Alt i alt var det mer positivt enn negativt. De skapte lite sjanser, de scorer etter et frispark og et langskudd. Jeg synes Lowe og Larsen var veldig gode i midtforsvaret. Vålerenga er et av lagene de fleste regner med skal kjempe i toppen, og jeg synes vi matchet dem bra, sier Dempsey etter kampen.

- Vi føler vi nærmer oss, jeg blir oppmuntret av mye av det jeg ser. Ingrediensene er der, vi må bare få det til å "klikke" på siste tredjedelen. Vi har en jobb å gjøre, men vi nærmer oss, sier Dempsey.

- Blir en god spiller for oss

Han fikk se debutant Aron Sigurdarson markere seg med en målgivende pasning.

- Det var godt å få Aron i gang. Har ikke spilt så mye de siste månedene. Han viste at han kommer til å bli en god spiller for oss, sier sjefen.

Ga beskjed i pausen

Han var ikke fornøyd med innsatsen i andre del av førsteomgang, og det ga han klar beskjed om i pausen.

- Jeg synes vi startet bra de første 20 minuttene, men så tok de mer over. Vi ble litt for negative. Det snakket vi om i pausen. Andre omgang var mye bedre. Vi scoret ett mål, burde hatt et mål til og muligens en straffe. 

- Vi fortjente ikke tape, og jeg liker ikke å tape. Men det ble ikke utdelt poeng idag.

Er du glad for at det er seriestart neste uke?

- Ja, jeg er fornøyd nå, vi har hatt utvikling hele oppkjøringen. Vi er klare for seriestart. Resultatene i treningskampene har ikke vært fantastiske, men prestasjonene har vært ganske bra. Det gir oss håp, avslutter Dempsey.

Neste søndag braker det løs! Har du sikret deg sesongkort?

Bli med i Starts fantasy-liga og kjemp om flotte premier!

Annonse fra Obos-ligaen: