Det blir kamp

Alt tyder på at det blir serieåpning mot Tromsø idag.

Annonse:

- Jeg kan nesten garantere at det blir kamp nå. Vi har god kontroll. Banen er grønn, varm, jevn og myk nå (kl.12.00). Det er også meldt mindre snø utover dagen, sier Even Øgrey Brandsdal, administrerende direktør i Start.

- Det er bare å kle seg godt, så skal dette gå bra.

Bildet over er en skjermdump fra Fvn.no sitt livekamera inne på arenaen, og er hentet kl. 11.55 i dag. Da hadde brøytemannskapet akkurat brøytet banen grønn. De vil fortsette å rydde unna snø frem til kampstart. 

- Det er dommeren som tar den endelige avgjørelsen, men fra vår side er det ingen tvil om at det blir kamp idag, sier Øgrey-Brandsdal.

Også arrangementssjef Olav Lindebø er trygg på at det blir kamp.

- Vi er godt forberedt på alle scenarier, og nå er vi trygge på at det blir kamp. Med mindre det skulle komme veldig mye mer snø enn det værmeldingen sier, så går dette fint, sier Lindebø.

Glatte tribuner

Lindebø oppfordrer likevel publikum til å være forsiktige når de ankommer Sparebanken Sør Arena.

- Selv om tribunene blir ryddet for snø i timene før kampstart så kommer det til å være glatt. Så vi ber publikum om å gå forsiktig, spesielt i trappene, sier Lindebø.

Parkering og kjørerute

På grunn av snø vil det være lurt å benytte parkeringshuset ved Sparebanken Sør Arena. 

Husk at veien ved Pukkverket på Vige åpnes før og etter kampen. Dermed kan bilister som kommer østfra (Varoddbrua) benytte denne til og fra matchen.

Info til barn

Alle barn som ønsker å være med å løpe over banen før kampstart kan møte opp ved inngang 7 kl. 17.30.

Annonse fra Obos-ligaen: