- De har hevet nivået

Joey Hardarson gleder seg over det han har sett på trening den siste uke, og han mener de to nykommerne i laget skal ha litt av æren for det.

Annonse:

- Det har vært meget god kvalitet på trening denne uka. Det ser ut som mange har lyst til å vise seg frem, det begynner å spisse seg til. Så det blir ikke lett å ta ut laget til søndag.

Det sier trener Joey Hardarson etter onsdagens lange og intense treningsøkt på et Sparebanken Sør Arena dekket i strålende septembersol.

Han har sett Mohamed El Makrini og Christian Bolaños komme fint inn i laget. Begge har vist seg frem på trening fra første stund. I tillegg har pausen sett ut til å ha gjort godt for kaptein Martin Ramsland, som har vært mer delaktig på treningsfeltet enn på lenge. Hardarson mener det er noe av grunnen til at nivået på treningene har vært så bra.

- Kvaliteten har løftet seg. Det var godt å få inn Bola og Mo, de gjør sitt for at det blir mer kvalitet i det vi gjør. Så har Martin også kommer inn og bidratt, det gir både energi og mer kvalitet på øktene, sier Hardarson.

segberg lag med Bola
God stemning før spillseksvensen på dagens treningsøkt. Da spillet startet var det mer ampert.

Det at spillerne har fått tid til å lade batteriene litt, med 3-4 fridager i starten av denne pausen, har også vært viktig, mener Hardarson.

- Vi merket at det var behov det. Det var en mer sprudlende gjeng, med mer energi, som kom tilbake, sier Hardarson.

Søndag venter Kristiansund, et lag vi tapte 2-3 mot for i starten av august.

- Vi spilte en ok kamp i Kristiansund, selv om ikke vi fikk med oss et resultat. Men det blir nok en litt annen kamp nå. Vi har vært solide her på hjemmebane og det har vi tenkt å fortsette med, sier Joey.

Se hele intervjuet med Joey under.


Annonse fra Obos-ligaen: