God gjennomkjøring i internkamp

Lørdag ettermiddag ble det spilt en internkamp der nysigneringene Bolaños og El Makrini markerte seg positivt, og noen av spillerne som har slitt med skade fikk en god gjennomkjøring.

Annonse:

Stallen ble delt opp i to lag, sort og gult. Espen Børufsen ga det sorte laget ledelsen tidlig i kampen. Eirik Wichne utlignet for det gule laget, etter målgivende fra Christian Bolaños. Det hele ble avgjort på en straffekonkurranse, hvor det sorte laget gikk seirende ut.

Trener Joey Hardarson synes det var en god gjennomkjøring før neste helgs kamp, og at det var viktig for å bli kjent med de to nye signeringene. For mang

- Christian har kommet fint inn i laget og vil være en viktig spiller for oss fremover. Han har teknikk, overblikk og viser et godt pasningsspill som gir mye til klubben. Det har ikke vært noe å sette fingeren på fra vår fysioterapeut, så han er i god form og klar for spill, sier Joey.

Eliteserien var tilbake i aksjon lørdag kveld. Start møter Kristiansund på Sparebanken Sør Arena neste søndag. Kristiansund tapte gårsdagens kamp mot Viking med fem baklengsmål på hjemmebane. Joey håper at den ekstra treningsuken kan komme godt med for Start.

- Vi skal bruke tiden så godt vi kan, og få laget samspilt før neste søndag. Vi fikk jo inn to nye signeringer, så jeg tenker det er bra at disse får bedre tid til å finne seg til rette i laget.

Christian Bolaños spilte endelig i den gule trøya igjen, da han bidro med en målgivende i gårsdagens kamp. Han er glad for å være tilbake.

- Jeg er veldig glad for å være tilbake og få spille igjen. Klubben er i en vanskelig situasjon, men vi har masse rom for forbedringer i de resterende kampene. Jeg kom for å hjelpe klubben, og bistå med noe nytt og annerledes i kampene fremover, sier Bolaños.

Bolanos ble signert fra Deportivo Saprissa, som spiller i toppdivisjonen i Costa Rica. Bola forteller at fotballen i Norge er ganske annerledes.

- Tempoet er høyere her og det spilles mer en-touch fotball. Man må bevege ballen raskt, da man spiller mot eksplosive spillere. Det handler om å benytte seg godt av kontringene. I Costa Rica handler det mer om å holde på ballen.

Noe som var gledelig fra kampen var at Martin Ramsland spilte hele kampen, mens Mathias Bringaker spilte en omgang. Kevin Kabran og Jesper Daland var også tilbake i aksjon etter å ha vært borte den siste uken.

Se bilder fra kampen her:


Fakta:

Start - Start 1-1 

Sort lag:

Amund Wichne

Sander Sjøkvist

Vegard Bergan

Erlend Segberg

Kristoffer Tønnessen

Isaac Twum

Eirik Schulze

Mathias Bringaker

Kevin Kabran

Martin Ramsland

Espen Børufsen

Steffen Lie Skålevik

 

Gult lag:

Fredrik Repstad Hansen

Eirik Wichne

Jesper Daland

Joackim Jørgensen

Henrik Robstad

Kasper Skaanes

Mohammed El Makrini

Christian Bolanos

Eman Markovic

Mikael Ugland

Adeleke Akinyemi

 

Målscorere: Espen Børufsen (sort lag) og Eirik Wichne (gult lag)

Annonse fra Obos-ligaen: