- Perfekt timing for Pappa-Jonas

Jonas Deumeland er veldig fornøyd timingen på fødselen, og nå er han klar for sesongavslutningen med Start (Foto: NTB scanpix).

Annonse:

Jonas Deumeland ble far for første gang for en snau måned siden. Han fikk reise til Belgia for å være sammen med sine kone Samantha og for å møte sin nyfødte datter Lia.

Han gikk glipp av bortekampen mot Bodø/Glimt, men var tilbake, og holdt nullen i 1-0-kampen mot Aalesund. Etter det fikk han reise ned til Belgia på ny, før han returnerte til Norge igjen i forrige uke. I dag var han for første gang i trening igjen sammen med resten av laget, etter å ha trent på egenhånd med keepertrener Frode Birkeland de siste dagene.

- Det har vært noen spennende uker, med en del reising, men det er utrolig spesielt å bli far for første gang, sier Jonas, som var strålende fornøyd med timingen på fødselen.

- Jeg håper hun er like lydig resten av livet! Jeg ønsket at hun skulle komme nå, og det gjorde hun, så det gjorde at jeg ikke gikk glipp av mer enn en kamp, sier Jonas.

Hva betyr det for deg å få muligheten til å være sammen med dem en periode nå før sesongen fortsetter?

- Familien vil alltid komme først. Det er også lettere å gjøre en god jobb når man vet at familien har det bra. Det er utfordrende at jeg ikke er sammen med dem, men heldigvis er min kones mor der til å hjelpe til. Jeg vet de har det bra, og det gjør det lettere for meg å prestere.

- Vi må bare fortsette det vi gjorde før denne pausen, bortsett fra kampen mot Bodø, så er jeg ganske sikker på at det skal gå bra til slutt, sier den tyske sisteskansen.


Annonse fra Obos-ligaen: