Lowe mot Ranheim NTB scanpix

Bestemann med jetlag

Damion Lowe hadde kun hatt en trening med laget før kampen mot Ranheim. Det var ikke lett å se. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix

Annonse:

Damion Lowe kom tilbake til Kristiansand fredag etter å ha vært i USA for å være med på fødselen av hans første barn. Lowe fikk 41 prosent av stemmene blant publikum som stemte frem "Dagens Start-spiller". Det gjorde han til en suveren vinner.

Rekdal var også strålende fornøyd med Lowes innsats.

- Han var god og han har vært god i alle kampene etter jeg kom. Han er en av de beste stopperne i Eliteserien, så vi er veldig glade for at han er tilbake igjen, sa Rekdal til fvn.no etter kampen.

Lowe fikk en sønn tidligere i uken.

- En frisk gutt, som ser ut som meg. Damion Lowe Junior. Det er en ny Start-legende på gang, jeg har allerede snakket med TK (Tor-Kristian Karlsen) om en kontrakt, sier Lowe og smiler.

Han forteller at det var tøft å spille kamp så kort tid etter at han returnerte til Kristiansand.

Han hadde sin første trening med laget lørdag formiddag, og innrømmer at han kjente jet-lag etter å ha vært i Jamaica og USA siden starten av juli.

- Jeg fikk ikke sove før langt utpå natten i går. Heldigvis var det ikke så veldig varmt i dag, for da tror jeg det hadde blitt enda verre!

- Det har vært noen tøffe dager. Men det er bare å jobbe hardt, for mine lagkamerater og for min familie. Vi fikk ett poeng i dag, så får vi bare jobbe videre.

damion lowe ranheim NTB scanpix
Damion Lowe. Foto: Tor Erik Schrøder / NTB scanpix
Annonse fra Obos-ligaen: