Sandnes Ulf - Start jubel

Sandnes Ulf-Start 1-2 (0-2)

Start karret til seg tre nye verdifulle poeng etter spennende sluttminutter

Start åpnet effektivt og offensivt, og tok ledelsen kjapt i oppgjøret. Allerede etter fire minutter fikk vi en corner. Børufsen over på høyre side og slo en innoverskrudd corner. Matti møtte med hodet og nærmest vridd bakover forlenget han ballen inn ved lengste stolpe!

Etter 15 minutter smalt det igjen. Et lekkert raid av Owello. Han satte opp Børufsen på løp som igjen la inn mot bakerste stolpe. Der møtte Matti igjen og headet hardt rett ned og inn ved nærmeste stolpe. 2-0 og god kontroll på kampen.

Alexander Lind hadde en stor sjanse etter drøye halvtimen der han ble spilt fri alene mot Halldorssen i SU-målet. Halldorssen reddet vippen fra Lind.

Omgangen ebbet ut uten flere scoringer.

Andre omgang hadde mye av det samme spillemønsteret som slutten av første. SU presset på for redusering, og Start kontrollerte. Men etter som minuttene tikket, kom vertene ubehagelig nære Starts boks.

Etter 79 minutter fikk vertene uttelling for presset. De fikk et frispark fra langt hold. Rubio fyrte av, og ballen gikk som et prosjektil i mål. Det var en scoring det ikke går mange av på dusinet. Men: Redusering og nytt blod på tann for poengjagende Sandnes Ulf.

Dermed ble det spennende sluttminutter, men Start holdt unna og skaffet tre nye, verdifulle poeng til potten.

Neste seriekamp er 19. juli mot Bodø/Glimt. Kampstart kl 1530.

Stadion: Sandnes stadion            IK START:

Dato: 12.juli