Runde30 Gummi

Notodden-Start: 2-1 (1-1)

Det ble tap for Gummi og guttene i årets siste kamp, men vi takker for opprykk og seriemesterskap !

Start endte med tap i sesongens siste kamp. Et noe tvilsomt idømt straffespark og en Startvipp var det som ble utslagsgivende.

Start hadde god kontroll på første omgang. Hadde god kontroll defensivt, men slet med å komme til store målsjanser. Notodden lå meget kompakte og gjorde det uhyre trangt for Start.

Det ble mange stikkere og pasninger til markerte medspillere. Tre minutter før pause fikk vi endelig hull på byllen. Strømstad slo en fin innsvinger på et frispark, og det ble en retur på duellene foran Notoddens keeper. Der smelte Gummi til, og ballen føk i nettet. Alle tenkte at nå går det veien..

Men vi hadde ikke før satt oss før Notodden kontret. Plutselig blåste dommer Rafiq straffe til vertene for en forseelse vi hadde vansker med å se. Straffen ble satt kontant i nettet av Velta, og dermed ebbet første omgang ut med 1-1.

Andre omgang fortsatte i samme sporet spillemessig. Trangt og relativt sjansefattig.

Etter 70 minutter fikk vi nok en kalddusj. Notodden fikk frispark på 25 meter. Notodden tok oppstilling, og tok rett og slett en Startvipp! Meget godt utført. En vipp i været med ballen, og så smelte "vår egen" Khalili til på volley. Ballen duppet over muren og rett i nettet. Meget godt utført.

Mjelde gjorde en del bytter mot slutten. Tveit og Tronstad kom inn for Strømstad og Asante. Prøvde å dytte frem forsvarere i angrep, men det ville seg rett og slett ikke. Selv om Start fikk opp et markant press de siste ti minuttene, fikk de ikke ballen i mål. Men innbytter Tveit var nære på et par ganger. Han var god til å klare å vende seg med en mann i ryggen.

Kampen i silregnet på Tinfoss Arena ebbet ut uten flere mål, og Start må bokføre tap i sesongens siste kamp.

Uansett: Målet for sesongen er nådd. Opprykk og seriemesterskap er i boks. Nå venter et par ukers trening før en velfortjent ferie lokker i desember. For det sportlige apparatet blir det noen spennende uker som kommer. Kontrakter, forsterkninger og planleggingen av neste års stall. Man håper å ha alt på plass før ferien.

For Sandefjord, Mjøndalen, Bodø/Glimt og Ull/Kisa venter spennende dager med kvalik.

Nedrykk ble det for Tromsdalen, Bærum, Alta og Notodden.