Runde15 Start-Bryne Dardan scorer

Start-Bryne: 3-1 (2-1)

Fort Sør Arena holder stand mot alle angrep så langt. Ny skalp i beltet

Start dominerte denne kampen fra avspark til fløyta gikk for full tid.
Det aller meste av spillet foregikk på Brynes halvdel. Bryne rygget hjem med 10 mann rundt egen boks i lange perioder.

Men etter 10 minutter glapp det plutselig for Start. Brynes Marius Helle kom seg fri fra midtbaneleddet og stormet alene mot Lund Hansen. Scoret sikkert. Dette skulle vise seg å bli Brynes eneste kvalifiserte sjanse i kampen.

Etter 17 minutter spiller Start seg til en situasjon der skudd og innlegg hagler om ørene på Bryneforsvaret. Omsider fikk Glenn Andersen klemt ballen i nettet. Det kjentes befriende, og de 4519 tilskuerne roet seg ned i visshet om at her blir det flere mål.

Etter 28 minutter ble Matti felt i Brynes boks, og dommeren pekte på straffemerket. Matti tok den selv, men skjøt løst og ubesluttsomt og keeper Kristiansen reddet. Start har brent mange straffer i år. Slike sjanser skal i mål!

Start presset voldsomt på mål i perioder. Etter 39' er det nesten utrolig at de ikke scoret. Først ble Matti blokkert, og deretter Dreshaj.

Rett før pause kom kanskje Starts vakreste angrep. Matti satte opp Asante på kant. Han dro seg forbi backen på teknisk nydelig vis kom inn i boksen og serverte på tvers til en fremadrusende Dreshaj. Dreshaj bredsidet ballen sikkert i nettet.

Andre omgang fortsatte i samme sporet. Start skapte mye. To ganger ble Asante satt opp alene mot keeper. Begge ble blåst. Etter 57' var det Nouri som serverte på sølvfat, og etter 85' var det Owello.

Starts tredje mål kom på et litt sjeldent vis. En presset Bryneforsvarer slo en støttepasning til Kristiansen som plukket opp ballen. Dermed indirekte frispark på syv meter.  Hele Brynelaget stilte seg på målstreken. Søgård og Matti stilte seg opp ved ballen. Søgård rullet ballen en halvmeter til side, og godeste Vilhjalmsson dengte ballen opp i lengste kryss! Herlig utført.

Start kontrollerte kampen det siste kvarteret, men selv om de prøvde, ble det ikke flere mål.
Uansett fikk de 4519 tilskuere se et lag der alle mann hadde bryteren på. Meget solid og underholdende lagjobb!

13-2 i cornere og 10-1 i sjanser sier litt om kampforløpet.

Espen Søgård spilte sin siste kamp for Start. Han gikk på flere offensive raid på jakt etter scoring mot slutten av kampen. Vi ønsker Søgård god retur til LSK.

Dermed ebbet det ut med nok en klar seier til Start på Fort Sør Arena. Den syvende seieren på rad. 25-3 er hjemmemålscoren.

Neste kamp er også hjemme. Søndag 5. august er det Ranheim som kommer på besøk. Kampstart kl. 1800.