Bærum Start utligning

Bærum - Start: 2-3 (1-0)

Ett bein og to hoder ga tre poeng

Det endte lykkelig på Sandvika Stadion med tre poeng og en bokført borteseier for bøkene. Men måten seieren kom på, bør hverken Mjelde eller spillerne være 100% fornøyde med.

De første 20 minuttene av første omgang overlot Start alt til Bærum. Spillerne duellerte ikke, presset ikke ballfører, og virket i det hele uinteresserte i å spille fotball. Man lå kontrollert og blokkerte Bærums forsøk på å trenge gjennom.

Så begynte man å jobbe. Start kom fremover i mange trekk, og etter 26' ble Nouri felt i boksen etter fint veggspill med Gummi. Straffe.
Asante tok sats med tostegs tilløp, og satte straffen løst i keeperhøyde. Eriksen reddet enkelt. Svak utnyttelse og altfor nonsjalant av eksekutøren. Straffer skal i mål!

I resten av omgangen er det dominans til Start, men vi ble meget omstendelige og skulle tråkle oss inn på femmeter før avslutningene kom. Og vi ble blokkerte gang på gang.

Ett minutt før pause skjer det som så ofte skjer. Bærum kontrer etter at vi har mistet ballen i angrep. En lang ball oppover setter Shaswari plutselig alene mot Lund Hansen. Avslutningen sitter i mål under vår ellers solide keeper.

Dermed ledelse til pause for bunnlaget i Adeccoligaen.

Vi er absolutt mer med i andre omgang. Vi kjører spillet, men det blir veldig omstendelig og trangt i angrepene. Tråkling på små flater som ble brudt.

der dukket Glenn Andersen opp og headet inn utligningen

Kvarteret ut i omgangen fikk vi en corner. Mathisen servet inn på femmeterområdet, og der dukket Glenn Andersen opp klinker inn utligningen. Det kjentes riktig etter spill og sjanser.

Etter 66' slår vertene til igjen. Lund Hansen slår unna et skudd fra Shaswari, og på det påfølgende innlegget er vi ikke oppmerksomme nok. Unge Berg dukker opp og header i mål. Bærums andre sjanse i kampen.

Gummi Kristjansson stuper inn utligningen til 2-2.

Snaue 10 minutter før slutt kommer det et lyspunkt igjen. Gummi Kristjansson er våken på et innlegg og stuper inn utligningen til 2-2.
Derfra og inn blir det hesblesende. Start jaktet seier og presset på.

86 minutter viste kampuret da Matthias Vilhjalmsson dro seg inn i boksen og ble felt. Ny straffe til Start. Denne gang ble det Mathisen som eksekutør.

Mathisen hadde åndsnærværelse nok til å stupe frem og heade returen i mål

Også denne straffen ble nonsjalant effektuert. Venstrebente Mathisen velger å sette den med høyre, og Eriksen redder. Vi takker returen fra bærumkeeperen, for Mathisen hadde åndsnærværelse nok til å stupe frem og heade returen i mål. Det ble seiersmålet!

Derfor: Start kan ta en kjapp ferie på andreplass på tabellen bak sensasjonelle Ullensaker/Kisa. Akkurat det bør glede guttene på veg hjem i kveld.

Neste Startkamp er tredje runde i cup'en borte mot Kongsvinger 20. juni.
Neste seriekamp er hjemme mot Ull/Kisa 30. juni.