Runde07-Tveit-jubel

Start-Notodden: 7-0 (3-0)

Spillerne garanterte festfotball på forhånd, og de holdt hva de lovet. Til de grader!

Start åpnet med noen fantastiske lekre angrep i høyt tempo, og tok en tidlig ledelse. Angrepet som sendte Start i førersetet var nesten et lite kunstverk. Det endte med et skudd som Granerud i Notoddenforsvaret blokkerte med hendene. Dommeren pekte på straffemerket og dro samtidig opp det røde kortet.
Asante satte straffen hardt og flatt nede ved stolpen. Kampen var seks minutter gammel.

Etter 16 minutter skjer det igjen. En corner som først avklares, endte plutselig med en retur og Asante fikk vippet den inn til Vikstøl som stupte frem og headet Start opp i 2-0.

Halvtimen ut i kampen får Hoff en strekk på baksiden av låret og må ut. Tveit ble erstatteren, og han hadde vært på banen i ett minutt da han tegnet seg på scoringslista. Etter full forvirring i Notoddenforsvaret snappet han opp en ball foran nesa på keeper. Runder keeper og satte den i mål fra nesten død vinkel.

Notodden var tapre og nektet å gi opp selv om de spilte med 10 mann. De hadde lange perioder med ballkontroll, og hadde blant annet et skudd i stolpen etter 31 minutter. Når Start presset på, var de også gode til å demme opp og tette igjen bak.

Det stod 3-0 til pause.
De som ikke kom på Sør Arena gikk glipp av  en festaften av de sjeldne
Andre omgang ble etter hvert et eneste langt Startangrep. Den ene sjansen ble avløst av den andre. Nettkjenning ble det ikke før etter 66 minutter.
Start fikk en corner, og Mathisen slo den lavt og lurt inn på femmeter. Vilhjalmsson fikk stusset ballen med hodet mot mål, og dermed. 4-0.

Seks minutter etter smeller det igjen. Tronstad, som kom inn for Søgård, og Asante drillet rundt med veggspill på venstre flanke. Tronstad serverte inn i boksen til Owello som kom på løp, og han banket ballen forbi Larsen i Notoddenmålet. Herlig scoring.

Ti minutter senere smeller nummer seks. 82 minutter. Amin Nouri kom frem på venstre flanke og serverte en pasning inn på femmeter. Kristjansson og Larsen var i duell, og unge Tveit var våken og smelte nedfallsfrukten i nettet. 6-0!

To minutter på overtid kom et innlegg fra Vilhjalmsson på høyreflanken vår. Ballen så ut til å gå via keeper Larsen og i nettet.

Dermed 7-0, serieledelse og brede smil overalt.
Spillerne hadde rett i at de som ikke kom på Sør Arena i dag kom til å angre seg. De gikk nemlig glipp av en festaften av de sjaldne!

Start fikk en corner, og Mathisen slo den lavt og lurt inn på femmeter. Vilhjalmsson fikk ei lang tå på ballen, og dermed. 4-0.

Spillerne hadde rett i at de som ikke kom på Sør Arena i dag kom til å angre seg. De gikk nemlig glipp av en festaften av de sjeldne!

Neste kamp spilles allerede søndag 20. mai borte mot Mjøndalen.Kampen spilles kl. 1800.