ALRunde05 Matti jubel

Start-Strømmen: 3-1 (2-0)

Start dominans i kampen fra start til slutt. Strømmen ble spilt i filler, og vi scoret pene mål

Start tok kommandoen rett fra avspark og dominerte stort i banespillet. Vi holdt intensiteten bra oppe.

Det var først i siste fase av angrepene at det buttet. Strømmen lå bak med mange mann, og vi prøvde å tråkle oss gjennom, med veggspill på små flater, overhopp og hælflikker. Og ble brudt i siste fase.

Vi produserte såpass mye at publikum bare ventet på det første målet. Og det kom omsider etter drøye halvtimen spilt.

Hoff kom i stor fart med ballen i breina inn i boksen mot keeper Kerr, og ble felt bakfra. Dommeren pekte på straffemerket, og Asante tok ballen. La den pent til rette, og tok fire skritts tilløp. Plasserte den inn i høyre hjørne. Passelig arrogant.

Fire minutter etter fikk vi frispark på 18 meters hold. Mathisen dro frem og tok frem venstreslegga. Andersen og Vilhjalmsson stilte seg opp i muren og lagde en åpning til Mathisen. Han plasserte den presist i hullet mellom dem og i nettet. Vakkert.

Velfortjent ledelse til pause, men ledelsen kunne fort vært større med mer direkte spill på mål.

Det ble mer direkte i andre omgang. Flere gode avslutninger, og presset økte på Strømmen.
Kerr i Strømmen-målet var god ved flere anledninger, men han var også farlig for sine egne spillere i boksen. Og etter 62' gjør han noe merkelig. Mister ballen til Hoff. Ballen endte hos Vilhjalmsson som kaldt bukket og takket og satte inn Start stredje scoring.

Kvarteret før slutt kom strømmen frem på et angrep med mange folk, og ballen endte hos Sistek som skjøt frekt fra hjørnet av femmeteren opp i nettaket. Akkurat der var vi ikke helt i balanse. Synd, etter å ha hatt stålkontroll i 75 minutter.

De siste 10 minuttene holdt Start ballen i svært menge trekk i angrepene, men ble ørlite heite i avgjørende fase. Og dermed ble det ikke flere mål. Mjelde regnet med at det 13-1 i sjanser i favør Start. Dermed var ikke effektiviteten på topp. Men det teller ikke når status skal avgjøres i november. Vi scorer tre fine mål og holder skjemaet til opprykk: Seier hjemme - uavgjort borte.

Neste seriekamp er borte mot Kongsvinger 13. mai. Men før det, er det andre runde i cup'en på Sør Arena onsdag 9. mai kl. 1800. Møt opp og støtt guttene