- Vi manglet energi

Joey Hardarson mener laget manglet energi til å klare å komme tilbake etter å ha havnet under 0-2 tidlig i kampen mot Odd. Han ber spillerne glemme kampen så fort som mulig. Foto: NTB scanpix

- Det er energiløst, og da vi fikk to mål i mot så tidlig i kampen så ble det utrolig vanskelig å komme tilbake. Odd er trygge og gode, og vi hadde ikke energi nok til å komme tilbake, sier Hardarson.

Dette var fjerde kampen på 11 dager og det var tydelig at spillerne ikke hadde den samme spruten i beina som har kjennetegnet dem i de tre første kampene.

- Vi hadde håpet vi hadde mer på tanken i dag. Men det preger jo kampen at vi slipper inn mål tidlig. De får mer energi, mens vi nok kjenner mer på at dette er tungt. Men vi kan ikke dvele for mye med denne kampen. Den må tidlig i søppelbøtta, og så må vi gjøre oss klar til en ny tøff kamp, mot Haugesund, sier Hardarson.

- Vi kan velge å grave oss ned etter denne kampen, eller å se på de gode prestasjonene vi har hatt tidligere. Vi velger å fokusere på det. Når vi matchet Molde, Norges beste lag, så vet vi at vi kan få gode resultater også mot andre lag.

Se hele intervjuet med Joey her.


Annonse fra Eliteserien: