Første kamp etter Corona

Det var duket for første treningskamp etter Corona da G16-laget møtte Randesunds G19-lag i dag. Kampen endte uavgjort, men alle var mest fornøyd med endelig å være i gang igjen.

- Vi gjorde en veldig bra førsteomgang, da er vi veldig gode og vi får rullet opp mange gode angrep slik vi ønsker, sier trener Håvard Lilletvedt.

- Men først og fremst var det deilig å spille kamp igjen!

- Jeg syntes vi spiller en veldig bra førsteomgang, vi har ballen mye og de blir løpende veldig mye imellom oss, sier Jesper Gregersen. 

Både treneren og spillerne var godt fornøyd med første omgang, men i andreomgang var det noen ting som manglet. 

- Vi fikk en litt "downperiode" sier Markus Andersen.

- De begynte å gå høyt, og vi misser noen ganger på å spille ut når de står høyt. Vi ble nok litt mer usikre og stresser mer, noe som resulterte i at de begynte å kjøre enda hardere og fikk sitt kontringsmål, sier Andersen. 

Tar dere med dere noe fra denne kampen?

- Før kampen ønsket vi å se det vi har trent på igjen ute på banen, det gjorde vi absolutt, spesielt i førsteomgang. Vi får sett igjen mye av kombinasjonsspillet, vi kommer oss mye inn sentralt, dominerer kampen mye, gjenvinningspresset er ok- og det høye presset sitter greit. Dette ønsker vi å bygge videre på. Med flere kamper i beina blir også det fysiske bedre utover i andre omgang og da blir valgene og utførelsen bedre - vi må klare å gjør det vi gjør i førsteomgang i lengre perioder, sier Lilletvedt.

Se inetervjuer med trener Håvard Lilletvedt og G16-spillerne Jesper Gregersen, Adrian Nilsen og Markus Andersen her: 


Alt i alt en fin kamp, preget av god sporsånd, selv om Start-gutta gjerne ville gått av banen med en serie i dag. Se bildeserie fra kampen under:

Annonse fra Eliteserien: