- Samarbeidet med Jesper blir bedre og bedre

Vegard Bergan og Jesper Daland gjorde en ny god kamp i Starts midtforsvar. Bergan mener hele laget skal ha ros for at det slippes inn få mål for tiden. FOTO: NTB scanpix/Tor Erik Schrøder

- Det er en kamp vi bør få med oss tre poeng fra. Vi har bra trykk gjennom store deler av andre omgang og vi bør sette noen av sjansene. Det postitive er at vi holder nuller og at laget jobber veldig bra. Så gjenstår det bare å få pirket den ballen i mål, sier Vegard Bergan.

Stopperen som kom til Start fra Bodø/Glimt før denne sesongen har de siste ukene vært en viktig årsak til at Start har sluppet motstanderne til veldig få muligheter. 1 baklengsmål på tre kamper mot gode lag som Stabæk, Brann og Rosenborg er også bra.

- Vi jobber med det defensive på trening og i videomøter, og så begynner vi bak der å bli godt kjent. Samtidig som hele laget jobber veldig bra, forklarer Bergan.

Samarbeidet med sin unge midtstoppermakker Jesper Daland begynner også å bli meget bra. 

- Det blir bedre og bedre. Jeg kom ny til klubben og har brukt litt tid til å bli kjent med laget. Jesper er en utrolig fin spiller, så det er veldig bra å spille med ham, sier Bergan.

Til tross for at laget holdt nullen var skuffelsen stor over at det for sjette gang i år ble uavgjort.

- Vi skulle gjerne ha vippet flere av de uavgjortkampene i vår favør, men vi kan ikke grave oss ned. Vi skal stå på, så kommer det.

Se hele intervjuet med Bergan her.


 

Annonse fra Eliteserien: