Over 5000 billetter solgt

Christopher Langeland gir siste oppdatering på billettsalget, og Kjetil Rekdal forteller hva det betyr for spillerne å ha et fullsatt stadion i ryggen.

- Skal du sikre deg plass på den utrolig spennende kampen mot Lillestrøm så må du kjappe deg, sier Christopher Langeland, arbeidende styreleder i Start En Drøm.

Se intervju med han og Kjetil Rekdal nederst i artikkelen.

Tirsdag ettermiddag gikk vi ut med at alle billettene til kampen mot Lillestrøm søndag 16. september selges for kun 1 krone.

Under et døgn senere kan Langeland fortelle at det allerede er solgt over 5000 billetter, og at begge langsidene snart er utsolgt.

- Begge langsidene er stort sett utsolgt, det er vel to felt der det er noen plasser igjen, og så er det fortsatt godt med plasser igjen på kortsidene. Alt i alt så er det i underkant av 3000 billetter igjen, sier han.

Start-trener Kjetil Rekdal legger ikke skjul på at det vil bety mye for spillerne å ha et fullsatt Sparebanken Sør Arena i ryggen.

- Det betyr noen ekstra prosent i vår fordel, og det kan bli helt avgjørende å ha Sørlandet i ryggen mot Lillestrøm i det som blir en veldig viktig kamp, sier Rekdal. 

Her kjøper du din billett til Start-Lillestrøm.

Se hele intervjuet med Rekdal og Langeland her.


Annonse fra Eliteserien: