Start - LSK for 1 krone!

Vi trenger publikums hjelp i en spennende høst! Nå selges alle billetter til den viktige kampen mot Lillestrøm 16. september til kun 1 krone.

Søndag 16. september kommer Lillestrøm på besøk til Sparebanken Sør Arena. I likhet med Start kjemper kanarifuglene for å overleve i Eliteserien.

Vi trenger publikum i ryggen i det som er en viktige kamp, og også starten på en ekstremt spennende høst der vi både kjemper om fornyet plass i Eliteserien og en plass i cupfinalen!

Start En Drøm ønsker å gi Sørlandet et lag de kan være stolte av. Der spiller også Sørlandets befolkningen en helt avgjørende rolle.

Dere kan være lagets 12.mann, og bidra til å gi spillerne den ekstra energien og gutten som trengs for å vippe jevne kamper i vår favør.

Så ta med deg familien, kolleger og venner, og møt opp på stadion for å heie Sørlandets fotballag frem til viktige poeng.

Billettene kjøper du her!

KONKURRANSE: Hjelp oss å spre det glade budskap. Ved å dele kamp-arrangementet på Facebook kan du vinne en signert drakt. Se mer om det her.

PS. For å vise at vi setter ekstra pris på våre sesongkortholdere, som allerede har billett til denne kampen, så får de tilbud om å kjøpe billett til kvartfinalen i NM mot Bodø Glimt til sammen pris, altså 1 krone. Billettene til denne kampen kommer for salg snart.

Annonse fra Eliteserien: