Lad opp til kampen

16. mai blir det fotballfest på Sparebanken Sør Arena. Vi har samlet mye av stoffet som har vært i forkant av kampen slik at du kan lade opp på beste mulig måte!

Start - Jerv. På 16. mai. Det ligger en til en ordentlig fotballfest, der det blir masse liv og røre utenfor stadion før kampen, og forhåpentligvis festfotball inne på banen.

Live fra siste trening

Vi tok en prat med trener Joey Hardarson og kaptein Erlend Segberg etter onsdagens trening. Se deres tanker om 16.mai-kampen her.

 

Duell på travbanen

Tirsdag ettermiddag utfordret Tobias Christensen Jerv-spiller Espen Knudsen til duell på travbanen. Der ble det både fart, spenning og mye latter.


 

Podcast-gjester

Fædrelandsvennens podcast Fotballradioen hadde Joackim Jørgensen og materialforvalter Rune Hægeland som gjester denne uka. Der snakkes det mye om Jerv-kampen, og livet i Start forøvrig.

Hør Fotballradioen her

Også guttene i Påball, lokalfotballpodcasten som lages i samarbeid med Radio Metro Sør, hadde Start-Jerv som utgangspunkt. Barndomskompisene fra Hånes, Henrik Robstad (Start) og Espen Knudsen (Jerv) er gjester denne uka. 

Hør Påball her.

 

Vakre bilder

Trenger du mer? Se denne, med lyd!


Du finner flere videoer på Starts YouTube-kanal.

 

Supporterblogg

Frank Thomassen blogger før hver Start-kamp. Her er hans tanker før Start-Jerv.

 

Billetter

Da gjenstår bare en ting! Kom på kamp, og støtt byens lag i kampen om nye poeng på veien mot det store målet: Opprykk til eliteserien.

 

Billetter til kampen kjøper du her.

 

 

Annonse fra Eliteserien: