- Ingen alvorlig skade

Joey Hardarson gleder seg over at Start-guttene kriget inn en viktig borteseier, og over at Joackim Jørgensens skade ikke ser alvorlig ut. Foto: NTB scanpix

- Det blir ikke deiligere enn de seierne her. Det er utrolig fint å se at vi ror den kampen helt i land. Jeg synes innsatsen var fantastisk bra i dag, sier Joey Hardarson etter kampen. Stemningen på bussen ut til flyplassen var naturligvis god etter at det endte med 1-0-seier mot Nest-Sotra i dag.

- Det var to ulike omganger. Vi har god kontroll på første omgang og leder fortjent til pause. Så er de veldig aggressive i andre omgang, og de skaper litt trøkk, men ikke noen store sjanser. Men måten vi kjemper for hverandre er helt fantastisk, sier Hardarson, og legger til at vi nok kunne og burde punktert kampen tidligere. 

- Etterhvert fikk vi roet det litt mer ned og vi fikk spille ball igjen. Det åpnet seg også opp store rom, men vi klarte ikke utnytte dem og avgjøre kampen.

Nest Sotra borte 2019
Joey Hardarson hadde all grunn til å smile etter seieren på Sotra. Foto:NTB scanpix

Er det nesten deiligere å se laget vinne en slik krigekamp 1-0, enn å se dem vinne 4-0 etter masse finspill?

- Ja, og det er utrolig viktig at vi klarer det! Det er nok ikke den eneste gangen vi må krige inn slike seiere i år. Det er viktig at vi tar vare på denne følelsen og at vet hva som kreves for å dra i land slike seiere, sier han.

Ikke alvorlig for Jørgensen

Det var mange som ble bekymret da Joackim Jørgensen ble liggende nede fem minutter før pause. Han måtte bytte og det ble spekulert i både strekkskade og ankelskade. Heldigvis ser det ut til at det ikke er noen alvorlig skade.

Fysioterapeut Pål Erik Pedersen forteller at Jørgensen fikk en "legghøne" som gjorde at han stivnet helt. Dermed kunne han ikke fortsette kampen.

- Det var heldigvis ikke noe alvorlig. Espen Hammer Berger gjorde også et veldig bra innhopp. Vi får se hvordan det går med Joackim de neste dagene med tanke på torsdagens kamp mot Jerv, sier Hardarson.


Annonse fra Eliteserien: