- Frustrerende

Joey Hardarson gleder seg over at laget holder tett bak, men igjen måtte han se den ene målsjansen etter den andre ende uten tellende resultat. Foto: NTB scanpix

- Det er frustrerende når vi får så stort trykk på dem i slutten av kampen og ikke klarer å score mål, sier Joey Hardarson etter å ha sett laget sitt misbruke den ene store sjansen etter den andre den siste halvtimen av kampen mot Stabæk.

- Vi kan godt si at det er positivt at vi kommer til så mange sjanser, men vi må gjøre noe med det. Det mangler litt på besluttsomheten når vi nærmer oss mål, og så må vi være kaldere i avslutningsøyeblikkene, sier Joey.

Han synes laget kom tregt igang og ble liggende for lavt i banen i første del av førsteomgang. Men utvoer i kampen tok vi mer og mer over.

- I første omgang skaper vi litt, men vi mangler litt på besluttsomheten foran mål. I andre omgang blir det et trykk og vi skaper sjanser som vi skal sette i mål, sier han.

Med 0-0 ble det uavgjort-resultat nummer tre, og på de siste kampene mot Stabæk, Brann og RBK har det kun blitt ett baklengsmål. Det er Joey veldig fornøyd med. Spesielt midtstopperparet Vegard Bergan og Jesper Daland har utviklet et bra samarbeid de siste ukene.

- Det har vært veldig positivt. De begynner å forstå hverandre bedre og kommunikasjonen er bedre. De rydder godt unna. Det er også godt at Amund (Wichne) kommer inn og gjør det bra. Bakover er det bra. Men så må vi forbedre det offensive.

Se hele intervjuet med Joey her. Høydepunktene fra kampen ser du i bunnen av saken.


Her er Eurosports oppsummering av 0-0-kampen mot Stabæk.


Annonse fra Eliteserien: