En gave til barna...og foreldrene!

Er det vanskelig å få barna til å sitte i ro i 2 x 45 minutter? Til kampen mot Strømsgodset søndag 10. juni lanserer vi et unikt tilbud til barn og barnefamilier.

Annonse:

Kampen mot Strømsgodset søndag 10. juni er spesiell ettersom det er Kjetil Rekdals første kamp som Start-trener. Men det er også lanseringen av et splitter nytt tilbud til barn og barnefamilier. I samarbeid med HSH åpner vi nå «Løvebrølet Stadion», en ballbinge tilknyttet stadion.

Det betyr at barn mellom seks og 12 år, som sitter på familietribunen, kan spille fotball og «løpe fra seg» mens kampen pågår. Foreldre velger om de vil sitte sammen med barne på familietribunen eller om barna er store nok til å sitte på barnetribunen alene.

- For oss handler det om å lage kampdag til en festdag, og da spesielt med familiene i fokus. Vi har allerede Fanzone før kampen, og dette er første del av barneklubben Løvebrølet. Dette er bare starten, det vil komme ny maskot, og flere effekter og aktiviteter utover i sesongen, sier Connie Larsen, salgs- og markedsutvikler i Start.

- Vi gjør dette for at kampen skal bli en god opplevelse, og at man som foreldre faktisk skal kunne få med seg kampen. Det er ikke mange barn som klarer å sitte i ro og følge med på kampen i 90 minutter, sier Larsen.

løvebrølet connie hsh
Fra venstre: Connie Larsen (Start) sammen med Ivar Aasheim og Kirsten Vik fra HSH.

Skaper glede

HSH er i full gang med å bygge opp ballbingen utenfor stadion, og slusen som skal ta barna fra tribunen og ut til bingen.

- Vi tenker konsepter i alle våre byggeprosjekter, og det å tilrettelegge for en aktiv og sosial hverdag er viktige for oss. Når vi nå skulle gå inn i et samarbeid med Start så ville vi gjøre noe spesielt. Konseptet med å være med å skape en barneklubb i Start var derfor riktig for oss. For når barna har det bra, så har foreldrene det bra. Det harmonerte også veldig bra med de tankene klubben hadde, forteller Kirsten Vik, salg- og markedsansvarlig i HSH.

- Vår visjon er «Gleden ved å skape». Det passer fint med Start, som jobber for å skape gode opplevelser og for å inspirere barn og voksne. Ved å skape denne barneklubben kan vi bidra til å gi barna en god opplevelse på kamp, også om ikke kampen går helt som ønsket, sier Ivar Aasheim, prosjektleder i HSH.

Trygt

Alle barn mellom seks og 12 år som ønsker å sitte på Løvebrølet-feltet på tribunen, ved siden av familiefeltet, kan kjøpe sesongkort der. Det går også an å oppgradere sesongkort allerede kjøpt på andre deler av stadion, samt å kjøpe enkeltbilletter. Ballbingen kan også brukes av barn som sitter på familietribunen sammen med foreldrene sine.

- Vi legger stor vekt på at dette skal være noe foreldre skal oppleve som trygt, sier Larsen.

Det vil være voksne mennesker tilstede, dedikert til å passe på og sørge for at barna har det bra underveis i kampen. Etter kampen må de minste barna (under 10 år) hentes av foresatte, i ballbingen Løvebrølet utenfor inngang 11.

Førstemann til mølla

I forbindelse med lanseringen av Løvebrølet stadion gir vi bort gratis billetter på Løvebrølet-feltet til de 50 første barna (mellom 6 og 12 år) som møter opp ved Løvebrølet stadion fra kl. 17.00 på kampdagen.

Løvebrølet-tribunen er forbeholdt barn, så foreldre som ønsker å sitte i nærheten må kjøpe billett på familietribunen (fritt setevalg).


Kommer mer

Connie Larsen forteller at klubben har kommet litt på etterskudd med lanseringen av barneklubben, men at det nå vil komme flere overraskelser utover i sesongen.

- Vi hadde håpet å komme med dette tidligere, men nå vil vi utvikle dette videre utover i sesongen. Og vi gleder oss til å lansere vår nye maskot etterhvert, den vil være tett knyttet opp til barneklubben.

Kjøp billett til Start-Strømsgodset her.

Annonse fra Obos-ligaen: