Nytt kampkonsept - Familielounge

Her er det du bør vite før kampen mot Raufoss for at du skal få en best mulig opplevelse.

Etter tapet i serieåpningen reiste Start-laget seg og tok tre poeng borte mot KFUM i Oslo. Nå er det klart for nye hjemmekamp, og denne gangen er det Raufoss som er motstander.

Joey Hardarson har fått med seg Mattias Andersson i trenerteamet og laget er gira på å sikre seg årets første hjemmeseier. 

>> KJØP KAMPBILLETT HER

 

Se hva Joey sa om kampen i ukas FredagsLIVE.

 

Familielounge

Nytt av året er Familieloungen, der barn og unge kan spille FIFA på playstation før kampen. Der kan de også måte våre E-sport-spillere, Kasper og Georg, som deltar i den nystartede eSerien. Tilbudet er et samarbeid mellom Start, Dvergsnes Sportsklubb og Nexus Esport Cafe. Familieounge åpner halvannen time før kampen, og er gratis for alle med kampbillett. 

 

Slik bruker du mobilen som billett

Du kan gå direkte til inngangen og skanne billetten(e) din på mobilen i adgangskontrollen. Ved kjøp av billetter i lukene kampdag kommer et gebyr på kr. 30 per billett.

>> Her kan du lese hvordan du bruker mobiltelefonen din som billett.

Du kan også gå rett til inngangslukene om du har fått billetten tilsendt på epost til din mobiltelefon.

 

Sjekk appen

Det er fint om folk sjekker at Start-appen der sesongkortene ligger fungerer (med mindre du har kjøpt fysisk sesongkort).

Hvis du har problemer, send mail til billetter@ikstart.no i forkant.

Sesongkort som ikke er hentet ennå kan hentes i fribillettluken.  

Det er fortsatt mulig å kjøpe sesongkort på kortsidene til kun 499 kroner!

 

Spar tid i kiosken

Det er nå mulig å bestille og betale mat på forhånd på startkiosken.no. Det er egne luker i hvert hjørne og langside som er dedikert for kun utlevering. Så bestill maten fra tribunen så slipper du lang kø i pausen.

 

Ingen Fanzone ennå

Vi kommer også i år til å ha Fanzone utenfor arenaen på utvalgte kamper. I år er det planlagt at første kamp med Fanzone blir 5. mai.

 

Bli med å løpe over banen

Alle barn som har lyst til å løpe over banen før avspark møtes ved flaggstangene utenfor inngang 7 en halvtime før avspark.

 

Trafikkavvikling

Veien ved Pukkverket på Vige åpnes etter kampen, ikke før kampen slik tidligere praktisert. Dermed kan bilister som kommer østfra (Varoddbrua) benytte denne når de drar fra kamp.

 

Parkering

Vi anbefaler bilister å benytte parkeringshuset på Sparebanken Sør Arena. Her er det god plass og rimelige takster. 

Kampdag er festdag! Vi ses på stadion!

Billett kjøper du her.

Annonse fra Eliteserien: