- Burde avgjort på 2-1

Joey Hardarson gledet seg over fremgang i spillet, men det Sandefjords utlikning fem minutter på overtid gjorde det til en tung ettermiddag. FOTO: Tor Erik Schrøder/NTB scanpix

- Utrolig skuffende at vi ikke klarer å ri det helt inn. Det er på mange måter en god kamp av oss, der det er fremgang på mange ting. Så da er det utrolig bittert å slippe inn på slutten, sier Joey Hardarson etter 2-2 mot Sandefjord.


Islendingen fikk se et Start-lag som jobbet hardt og som i perioder leverte bra fotball på Sparebanken Sør Arena.

- Vi legger ned et fantastisk arbeid,både innsats, vilje og løping er bra. Spillemessig er vi i perioder bra og vi ser mer av det vi ønsker å få frem. Mot et god lag klarer vi å holde på ballen i lengre perioder og spiller oss til gode sjanser, sier han.

Etter å ha havnet under 0-1 etter at Damion Lowe var uheldig og satte ballen i eget mål, så snudde Start kampen i løpet av det neste kvarteret. 

- Så har vi to gedigne sjanser på 2-1 der vi kunne avgjort kampen, sier Hardarson, som synes det ble litt for kaotisk i sluttminuttene.

- Jeg skulle gjerne sett at vi var litt roligere med ballen mot slutten, det er noe vi må prøve å lære av. Men samtidig er det deilig å se at vi kommer tilbake når vi havner under 0-1, sier han.

Hardarson skulle gjerne ønske laget kunne gitt sportslig leder Tor-Kristian Karlsen, som ble utsatt for et brutalt overfall sist helg, en seier å glede seg over.

- Men han kan nok glede seg over prestasjonen og innsatsen. Vi ønsker han alt godt og at han er på bedringens vei, sier Joey.

Nå venter cupkamp mot Fram Larvik på bortebane på onsdag, før det er ny hjemmekamp mot Strømmen neste søndag.

Annonse fra Eliteserien: