Gåfotball

Ik Start har et eget gåfotball-lag for de over 60 år. Laget blir trent av Start-legendene Espen Børufsen og Trond Pedersen, og har som mål å være et lavterskeltilbud hvor alle innenfor målgruppen kan delta.

Annonse:

Hva er gåfotball?
Gåfotball er en variasjon av vanlig fotball på en mindre bane (21 x 42 m), der man verken har lov til å løpe, takle eller ha ballen over hoftehøyde. Dette for at man ikke skal få skader og for at flest mulig skal kunne delta.

Hvorfor gåfotball 
Gåfotball er et tilbud som fungerer både som fysisk trening og en møteplass hvor de som ønsker kan komme å være sosiale med andre. Gåfotball er for oss ingen prestasjonsidrett med resultatfokus. Det er lov å vinne, men folkehelse, glede, humor og sosial tilhørighet er fokuset. Tidligere nivå og erfaringer er derfor uvesentlig, gåfotball skal være inkluderende og åpent for alle, der egen økonomi ikke skal være til hinder for deltakelse.

Hva gjør vi?
I tilknytning til treningene ønsker vi å legge opp til en sosial møteplass for spillerne. I forkant av hver trening blir det derfor god tid til en kopp kaffe og en hyggelig prat. 

Vi møtes i supporterpøbben ved inngang #1 for en kaffeprat fra kl. 11:00. Vi ber alle være der senest kl. 11.30 da vi skal gå gjennom regler for gåfotball og gjøre oss klare for trening kl. 12:00.

Ønsker du eller vet du om noen som kunne tenkt seg å begynne med gåfotball? Eller hvis du bare har noen spørsmål, ta kontakt med Espen Børufsen: 

E-post: [email protected]
Mobil: 415 18 572

Velkommen på trening!

Annonse fra Obos-ligaen: