1pif771vqc8z01cdtlhwt3cck7

Vil ha jubileumsmål

Mads Stokkelien håper på mål mot Lillestrøm

Annonse:

- Det kan bli ett mål eller to mot Lillestrøm, sier en optimistisk Mads Stokkelien foran lørdagens jubileumskamp på Sparebanken Sør Arena kl. 15.30.

Den sympatiske tannlegestudenten har foreløpig ikke notert seg for fulltreffere etter overgangen i august fra amerikansk fotball, men håper det løsner både for laget og egen del når Lillestrøm står på motsatt banehalvdel.

- Start er i en utfordrende situasjon, men vi spillere kan bare stå på og trene for å bli bedre hver eneste dag. Det er det vi jobber hardt med, og vi har slett ikke gitt opp troen på at det skal gå bra selv om vi har en tapsrekke bak oss. Mot Lillestrøm kan det snu seg, sier Mads.

- Overrasket over at situasjonen var så vanskelig da du kom hjem?

- Nei, det var jeg fullt klar over. Fra før jeg dro til USA har jeg hatt god kontakt med flere i Start og visste hva som ventet når jeg kom hjem.

- Hvordan lar det seg kombinere med fotball i Kristiansand og studier i Oslo?

- Det fungerer helt fint. Jeg har fått gode løsninger med skolen og er der på mine fridager.

- Lørdag møter du Lillestrøm-kaptein Frode Kippe, det kan bli tøffe tak?

- Det gjør det helt sikkert. Jeg har spilt flere ganger mot ham og vet hva som venter meg. Han er en knallhard duellspiller, men er ikke spesielt glad i løpe mye. Det får vi utnytte så godt som mulig, og da kan jeg gjøre slutt på måltørken, sier Mads Stokkelien

Annonse fra Obos-ligaen: