hpau9qybwi4vzkkoit75uaci

Umbro følger Start opp i Tippeligaen

Start har signert en ny og forlenget leverandøravtale med sportsgrossistselskapet Scan Trade AS.

Annonse:

Scan Trade AS sitter på de norske merkevarerettighetene til den britiske utstyrsgiganten Umbro. På bildet over ser du fra venstre: Geir Nordahl (markedssjef, Scan Trade AS), Ketil Børstein Stensrud (markeds- og sponsorsjef, Start Toppfotball AS) og Øystein Glad (konst. adm. direktør, Scan Trade AS).

Utstyrsavtalen er i løpet av avtaleperioden på to år verdt flere millioner kroner, og betyr at Umbro forblir leverandør av samtlige fotballrelaterte tekstiler, fotball- og treningssko, forbruksmateriell til trening og kamp samt fotballrelaterte profiltekstiler og andre plagg som brukes på reise og fritid rundt A-laget.

Nytegningen føyer seg inn i rekken over flere tungtveiende og viktige sponsoravtaler som nå er i boks for Start før comebacket i Tippeligaen i 2013. For markeds- og sponsorsjef i Start Toppfotball, Ketil
Børstein Stensrud, er det nok en lettende dag på jobb.

- Samarbeidet mellom Start og Umbro strekker seg helt tilbake til 1990-tallet, og er med det blant klubbens lengstlevende og mest lojale sponsorer. Det er derfor ekstra gledelig å kunne bekrefte to nye
år med naboene våre oppe i Vennesla.

- Med denne avtalen er vi sikret utstyr, klær og sko av ypperste verdensklasse, samtidig som det også er et betydelig kontantbeløp i avtalen som gir Start gode forutsetninger for å lykkes på øverste nivå til våren. Og det tolker vi som en viktig tillitserklæring fra Scan Trades side, sier Stensrud.

Geir Nordahl er markedssjef i Scan Trade, og ansvarlig for elitesatsningen til blant annet Umbro i klubber som Molde, cupfinalevinnerne Hødd, Sogndal, Aalesund og Haugesund. I tillegg sitter selskapet på rettighetene til det norske landslaget i fotball på både kvinne- og herresiden. Det er imidlertid ingen avtaler som har løpt lengre enn den med Start.

- Vi er utrolig glad for å kunne være Start med videre tilbake i toppen. Nå har vi vært med i mangfoldige år og opplevd alt som nesten kan oppleves av opp- og nedturer. Vi håper at denne avtalen kan hjelpe Start med å stabilisere seg i Tippeligaen, og vi ser frem til å ta fatt på nok en spennende sesong ikledd våre beste plagg fra Umbro, sier Nordahl.

Annonse fra Obos-ligaen: